gtag('config', 'UA-41096699-5');
Grundtone Trio
grundtone-trio-bifald

Del på de sociale medier

Grundtone Trio Julekoncerter 2021

- bringer alle i julestemning

Grundtone Trios julekoncertprogram er bredt og varieret med ældre og nyere danske julesalmer og julesange, flere sange og melodier fra de kendte julekalendere. Velkendte klassikere som White Christmas, Bjældeklang og Rudolf m.fl. er at finde i juleprogrammet.

Ingen jul uden Disneys Juleshow, From all of us, Når du ser et stjerneskud, Bella Notte fra Lady og vagabonden, sangene kombineret med forskellige instrumenter, trompet, klaver, og harmonika bringer os ind i Disneys skønne forunderlige verden.

Koncerten afsluttes med en fællessalme. En smuk traditionsrig familie julekoncert, som bringer alle i julestemning.

Julekoncerten er velegnet til kirker, kulturhuse, ældreklubber, plejehjem, receptioner m.fl. Trioens fyldige jule repertoire kan tilpasses til enhver form for julearrangement.

Grundtone Trio består af:

Sangerinden Kathrine K. Andersen, solist i større og mindre ensembler og mestrer med sin flotte stemme mange forskellige musikgenrer. Medvirkede i TV5s sangprogram All Together 2019, kirkesanger og underviser i sangteknik.

Anders Wilkens, trompet, percussion, sang. Forhenværende solotrompetist i HJV Musikkorps Fyn, Odense Politiorkester, nu freelancemusiker, optræder som solist og musiker med kor og i større og mindre ensembler i forskellige sammenhænge.

Flemming Kenn Hansen, klaver, orgel, harmonika, sang. Freelancemusiker, optræder som solist og musiker i større og mindre ensembler i forskellige sammenhænge, og fast pianist ved Fynbokoret.

Grundtone Trio - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Grundtone Trio, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Grundtone Trio ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Grundtone Trio til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->