gtag('config', 'UA-41096699-5');
Gospel Sisters
gospel sisters julekoncerter

Gospel Sisters's links

Del på de sociale medier

Gospel Sisters - på video

Gospel Sisters - billeder

Gospel Sisters Julekoncerter 2021

Julens glade budskab

Mange forbinder gospelsang og -musik med julen, så i november og december leverer Gospel Sisters særlig stemningsfulde julekoncerter i kirker til firmajulefrokoster m.v., så julens glade budskab når frem, uanset om der er sne eller ej.

Gospel Sisters består af Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager. De tre sangerinder mødtes i gospelkoret Unity, som blev startet af radiomanden Georg Julin i 1991. Gospel Sisters er et professionelt gospelensemble, der har eksisteret siden 1994, og gruppen har givet mere end 1500 gospelkoncerter i ind- og udland. Gruppen optræder i koncertsale, kirker, indkøbscentre, på skoler, gymnasier, ved firmaarrangementer, til fester og på hoteller i ind- og udland. De har bl.a. været i Malaysia, hvor de medvirkede med gospel ved Dansk Uge i samarbejde med den danske ambassade. 

Sabina Mathew bringer rocken ind i gospelgenren. Med sin unikke klang har hun sunget og turneret med en bred variant af kendte artister. Hun har optrådt med gospelstjerner som Andrew Crouch, Ron Kenoly, Andrew Strong, Jessy Dixon og Reuben Morgan og danske kendinge som Creamy, Blå Øjne, René Dif, Simon Mathew og Etta Cameron. Turnéerne er ofte gået til destinationer som Sverige, Norge, Estland, Kenya, Australien og USA. I Danmark har Sabina optrådt til Danish Music Awards, Grøn Koncert, Langelandsfestival, Skanderborg Festival og Skive Beach Party.

Søstrene Anette Wiik Vesterager og Susanne Wiik Kalvåg er både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette W. Vesterager er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og ses ofte som solist ved gospelarrangementer. Susanne W. Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge. Herudover har hun i mange år været dirigent for adskillige gospelkor: Witnessing, Unity, Rungsted Gospelkor og Nordsjællands Gospelkor.

Mere om Anette W. Vestager

Allerede som helt ung blev Anette brugt som solist i Danmarks Radios Pigekor og blev scenevant både i radio og fjernsyn. Senere hen rejste hun rundt med vokal kvartetten Confetti som bl.a. optrådte i London og Abu Dhabi. Karrieren tog for alvor fart, da Anette sammen med søsteren dannede duoen Kiwi & Tess, som lå højt på hitlisterne rundt omkring i Europa i slutningen af 1980’erne. Anette begyndte at synge gospel i starten i 1990 og har dyrket det lige siden med både krop og sjæl.

Mere om Susanne W. Kalvåg

Susanne begyndte sin sangkarriere i Danmarks Radios Pigekor som 12-årig og har siden sunget gospel, jazz, pop, soul, blues og klassisk. Susanne er som allerede nævnt kendt fra popgruppen Kiwi & Tess. Desuden var Susanne instruktør for gospelsangene i Disney-filmen Herkules, og hun lagde også stemme til en af gospelmusene i filmen.

Kristof Jasik spiller piano og keyboard for Gospels Sisters. Kristof, der har sin uddannelse fra Musik Akademiet i Polen og fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, har medvirket i projekter i hele Europa bl.a. i internationale jazzprojekter.

Gospel Sisters - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gospel Sisters, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Gospel Sisters ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Gospel Sisters til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Alberte

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->