Tlf. 7026 0100

gospel sisters julekoncerter2

Gospel Sisters

Mange forbinder gospelsang og -musik med julen, så i november og december leverer Gospel Sisters særlig stemningsfulde julekoncerter i kirker til firmajulefrokoster m.v., så julens glade budskab når frem, uanset om der er sne eller ej.

Gospel Sisters består af Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager. De tre sangerinder mødtes i gospelkoret Unity, som blev startet af radiomanden Georg Julin i 1991. Gospel Sisters er et professionelt gospelensemble, der har eksisteret siden 1994, og gruppen har givet mere end 1500 gospelkoncerter i ind- og udland. Gruppen optræder i koncertsale, kirker, indkøbscentre, på skoler, gymnasier, ved firmaarrangementer, til fester og på hoteller i ind- og udland. De har bl.a. været i Malaysia, hvor de medvirkede med gospel ved Dansk Uge i samarbejde med den danske ambassade. 

Sabina Mathew bringer rocken ind i gospelgenren. Med sin unikke klang har hun sunget og turneret med en bred variant af kendte artister. Hun har optrådt med gospelstjerner som Andrew Crouch, Ron Kenoly, Andrew Strong, Jessy Dixon og Reuben Morgan og danske kendinge som Creamy, Blå Øjne, René Dif, Simon Mathew og Etta Cameron. Turnéerne er ofte gået til destinationer som Sverige, Norge, Estland, Kenya, Australien og USA. I Danmark har Sabina optrådt til Danish Music Awards, Grøn Koncert, Langelandsfestival, Skanderborg Festival og Skive Beach Party.

Søstrene Anette Wiik Vesterager og Susanne Wiik Kalvåg er både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette W. Vesterager er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og ses ofte som solist ved gospelarrangementer. Susanne W. Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge. Herudover har hun i mange år været dirigent for adskillige gospelkor: Witnessing, Unity, Rungsted Gospelkor og Nordsjællands Gospelkor.

Mere om Anette W. Vestager

Allerede som helt ung blev Anette brugt som solist i Danmarks Radios Pigekor og blev scenevant både i radio og fjernsyn. Senere hen rejste hun rundt med vokal kvartetten Confetti som bl.a. optrådte i London og Abu Dhabi. Karrieren tog for alvor fart, da Anette sammen med søsteren dannede duoen Kiwi & Tess, som lå højt på hitlisterne rundt omkring i Europa i slutningen af 1980’erne. Anette begyndte at synge gospel i starten i 1990 og har dyrket det lige siden med både krop og sjæl.

Mere om Susanne W. Kalvåg

Susanne begyndte sin sangkarriere i Danmarks Radios Pigekor som 12-årig og har siden sunget gospel, jazz, pop, soul, blues og klassisk. Susanne er som allerede nævnt kendt fra popgruppen Kiwi & Tess. Desuden var Susanne instruktør for gospelsangene i Disney-filmen Herkules, og hun lagde også stemme til en af gospelmusene i filmen.

Kristof Jasik spiller piano og keyboard for Gospels Sisters. Kristof, der har sin uddannelse fra Musik Akademiet i Polen og fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, har medvirket i projekter i hele Europa bl.a. i internationale jazzprojekter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gospel Sisters er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
gospel sisters julekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere