Tlf. 7026 0100

Elkjær Trio

Elkjær Trio

Elkjær Trio er en helt ny gruppe opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere.

Trioens julekoncertprogram består af de allermest kendte og populære julenumre som ”Når du ser et stjerneskud”, ”Mary, Did You Know” og klassikere som ”Mit hjerte altid vanker”, ”O helga natt” og afsluttes med den smukke salme ”Dejlig er jorden”. Alt sammen numre der egner sig godt for trompet, klaver og kontrabas. Elkjær Trio overrasker også publikum undervejs i koncerten, for de tre musikeres formåen rækker langt ud over instrumentalmusikken.

Julekoncerten er velegnet i kirker, på plejehjem, ældre klubber, børnehaver, kongresåbninger, receptioner og andre arrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for trioens repertoire er omfangsrigt og kan tilpasses enhvert arrangement.

Elkjær Trio består af:

Hanne Elkjær, trompet og sang
– Diplomeksamen/Statsprøvet musikpædagog. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. 1 års studier i Frankrig. Hanne har bl.a. assisteret i symfoniorkestre og militærorkestre samt medvirket i utallige teaterproduktioner. I dag er Hanne formand for Dansk Musiker Forbunds Aalborg afdeling, ansat som kirkesanger ved Vodskov Kirke samt freelance trompetist.

Martin Kjeldgaard, klaver og sang
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som klassisk pianist og klaverpædagog. Martin er fastansat organist ved Vodskov Kirke, men fungerer desuden som freelance pianist i utallige sammenhænge, rytmisk som klassisk – hvad enten det er som selskabsmusiker, kapelmester i teaterproduktioner eller korsammenhænge.

Peter Søvad, kontrabas, sang og fortæller
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som både klassisk og rytmisk kontrabassist. Tillige uddannet bibliotekar. Peter har et langt virke bag sig og fungerer i dag som freelance musiker i utallige konstellationer. Han er desuden autodidakt eventyrfortæller, foredragsholder og underviser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elkjær Trio er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Elkjær Trio Julekoncert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere