gtag('config', 'UA-41096699-5');
Elkjær Trio
Elkjær Trio Julekoncert

Del på de sociale medier

Elkjær Trio Julekoncerter 2021

Ingen jul uden overraskelser

Elkjær Trio er en helt ny gruppe opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere.

Trioens julekoncertprogram består af de allermest kendte og populære julenumre som ”Når du ser et stjerneskud”, ”Mary, Did You Know” og klassikere som ”Mit hjerte altid vanker”, ”O helga natt” og afsluttes med den smukke salme ”Dejlig er jorden”. Alt sammen numre der egner sig godt for trompet, klaver og kontrabas. Elkjær Trio overrasker også publikum undervejs i koncerten, for de tre musikeres formåen rækker langt ud over instrumentalmusikken.

Julekoncerten er velegnet i kirker, på plejehjem, ældre klubber, børnehaver, kongresåbninger, receptioner og andre arrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for trioens repertoire er omfangsrigt og kan tilpasses enhvert arrangement.

Elkjær Trio består af:

Hanne Elkjær, trompet og sang
– Diplomeksamen/Statsprøvet musikpædagog. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. 1 års studier i Frankrig. Hanne har bl.a. assisteret i symfoniorkestre og militærorkestre samt medvirket i utallige teaterproduktioner. I dag er Hanne formand for Dansk Musiker Forbunds Aalborg afdeling, ansat som kirkesanger ved Vodskov Kirke samt freelance trompetist.

Martin Kjeldgaard, klaver og sang
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som klassisk pianist og klaverpædagog. Martin er fastansat organist ved Vodskov Kirke, men fungerer desuden som freelance pianist i utallige sammenhænge, rytmisk som klassisk – hvad enten det er som selskabsmusiker, kapelmester i teaterproduktioner eller korsammenhænge.

Peter Søvad, kontrabas, sang og fortæller
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som både klassisk og rytmisk kontrabassist. Tillige uddannet bibliotekar. Peter har et langt virke bag sig og fungerer i dag som freelance musiker i utallige konstellationer. Han er desuden autodidakt eventyrfortæller, foredragsholder og underviser.

Elkjær Trio - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elkjær Trio, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Elkjær Trio ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Elkjær Trio til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->