DR PigeKoret
dr-pigekor-bifald

Del på de sociale medier

DR PigeKoret Julekoncerter 2020

professionalisme, engagement og åbenlys sangglæde

Det unge (16-22 år) eliteensemble har en særlig evne til at bevæge sig ubesværet rundt mellem sange, salmer, moderne korværker og kendte popsange. Ensemblet består af 55 talentfulde piger, flere hundrede års dansk sangtradition og en ung og brændende ambitiøs dirigent. Disse ingredienser gør, at DR PigeKoret er et af verdens bedste pigekor og et af Danmarks stærkeste musikalske brands.

Etableret i 1938 og siden da har DR PigeKoret høstet stor anerkendelse både i Danmark og i udlandet.

Den særlige kombination af professionalisme, engagement og åbenlys sangglæde gør DR PigeKoret til en naturlig ambassadør for Danmark – både når de tager på turné i udlandet, og når de synger for verdens ledere og prominente gæster ved officielle begivenheder rundt om i hele Danmark.

Dirigent Phillip Faber

Phillip har dirigeret DR PigeKoret siden 2013, og helt fra begyndelsen har han sat sit eget præg på korets klang og udtryk.

I virkeligheden er sangerne i DR PigeKoret ikke bare piger, de er unge kvinder, og jeg vil gerne vise, hvor utroligt meget deres stemmer kan udtrykke.” siger han.

Phillip Faber er uddannet som både komponist og dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Før han kom til DR PigeKoret har han bl.a. dirigeret Det Danske Drengekor, Landskoret og Värmlands Nations Kör.

Han er TV-aktuel som vært for DRKs nye, klassiske musikquiz, og medvirker som dommer i DR1s klassiske talentshow Vidunderbørn.

Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på DR PigeKoret, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af DR PigeKoret ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på DR PigeKoret til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->