Den Gamle Sangskat
den-gamle-sangskat-bifald

Den Gamle Sangskat's links

Del på de sociale medier

Den Gamle Sangskat - på video

Den Gamle Sangskat Julekoncerter 2021

- en harmonisk og melodisk spændevidde

Den Gamle Sangskat med Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper spiller julen ind med deres trestemmige arrangementer af gode gamle klassikere. Syng med på den swingende “vinterhvidt vidunderland” og lyt til trioens smukke fortolkning af “der er ingenting i verden så stille som sne”. Derudover kan man høre pigernes egne Andrew Sisters inspirerede oversættelse af “sleigh ride”, som er blevet til “kanetur”, og lade sig overraske af et sjældent instrument på “når du ser et stjerneskud”.

Sara, Martine og Eva kender hinanden fra de var studerende i 0’erne på RMC (Rytmisk Musikkonservatorium i København). De optrådte i en årrække på Nørrebro teaters Late Night Lørdag med Jonathan Spang som en del af det faste husorkester The Smoothies, som optrådte med mange forskellige artister. Deriblandt Per Vers, Aura, Anders Mattesen, Marie Frank, Rasmus Nøhr, Tue West, Kenneth Thordal, Ida Gard og Østkyst Hustlers.

I 2005 dannede Sara og Eva trioen Den Gamle Sangskat med Martine. De gamle sange fra ind- og udland bliver altid fremført så akustisk som muligt. Arrangementerne bliver skabt i samarbejde, og nyt materiale skrives i fællesskab. Alt holdes i den gamle ånd, så både tekst og melodi fremstår stærkt akkompagneret af Martines guitar, Evas kontrabas og iblandt Saras ukulele.

Pigerne er enige om at datidens popmusik havde en anderledes kvalitet, det var simpelthen tekster med dybt indhold og en harmonisk og melodisk spændevidde. Alt bliver sunget på dansk for at få musikken tættere på lytteren, derfor søges der jævnligt om tilladelse til oversættelser. Målet med Sangskattens nyskrevne sange er at lægge sig opad den gammeldags form, så indholdet generobre, selvom sangene idag knap vil kunne klassificeres som popmusik, men snarere viser med en swingende, jazzet baggrund.

Trioens første EP-album “Den Gamle Sangskat” udkom i 2018, med to egne kompositioner. Til november 2020 udkommer “Jul med Den Gamle Sangskat”.

Den Gamle Sangskat - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Gamle Sangskat, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Den Gamle Sangskat ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Den Gamle Sangskat til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->