Tlf. 7026 0100

den-gamle-sangskat-bifald

Den Gamle Sangskat

Den Gamle Sangskat med Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper spiller julen ind med deres trestemmige arrangementer af gode gamle klassikere. Syng med på den swingende “vinterhvidt vidunderland” og lyt til trioens smukke fortolkning af “der er ingenting i verden så stille som sne”. Derudover kan man høre pigernes egne Andrew Sisters inspirerede oversættelse af “sleigh ride”, som er blevet til “kanetur”, og lade sig overraske af et sjældent instrument på “når du ser et stjerneskud”.

Sara, Martine og Eva kender hinanden fra de var studerende i 0’erne på RMC (Rytmisk Musikkonservatorium i København). De optrådte i en årrække på Nørrebro teaters Late Night Lørdag med Jonathan Spang som en del af det faste husorkester The Smoothies, som optrådte med mange forskellige artister. Deriblandt Per Vers, Aura, Anders Mattesen, Marie Frank, Rasmus Nøhr, Tue West, Kenneth Thordal, Ida Gard og Østkyst Hustlers.

I 2005 dannede Sara og Eva trioen Den Gamle Sangskat med Martine. De gamle sange fra ind- og udland bliver altid fremført så akustisk som muligt. Arrangementerne bliver skabt i samarbejde, og nyt materiale skrives i fællesskab. Alt holdes i den gamle ånd, så både tekst og melodi fremstår stærkt akkompagneret af Martines guitar, Evas kontrabas og iblandt Saras ukulele.

Pigerne er enige om at datidens popmusik havde en anderledes kvalitet, det var simpelthen tekster med dybt indhold og en harmonisk og melodisk spændevidde. Alt bliver sunget på dansk for at få musikken tættere på lytteren, derfor søges der jævnligt om tilladelse til oversættelser. Målet med Sangskattens nyskrevne sange er at lægge sig opad den gammeldags form, så indholdet generobre, selvom sangene idag knap vil kunne klassificeres som popmusik, men snarere viser med en swingende, jazzet baggrund.

Trioens første EP-album “Den Gamle Sangskat” udkom i 2018, med to egne kompositioner. Til november 2020 udkommer “Jul med Den Gamle Sangskat”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Gamle Sangskat er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
den-gamle-sangskat-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere