gtag('config', 'UA-41096699-5');
De 3 Kongelige Tenorer
3 kongelige tenorer

De 3 Kongelige Tenorer's links

Del på de sociale medier

De 3 Kongelige Tenorer - på video

De 3 Kongelige Tenorer - billeder

de 3 kgl tenorer julekoncerter
3 kgl. Tenorerer

De 3 Kongelige Tenorer Julekoncerter 2021

Genkendelsens glæde

De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. Book De 3 Kongelige Tenorer til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Repertoire

De 3 Kongelige Tenorer synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne danske evergreens.

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige operasangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer. Koncertens program er sammensat, men enkelte arier kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking. Scroll ned til bookingformularen, og book De Tre Kongelige Tenorer til jeres næste julearrangement.

 

De 3 Kongelige Tenorer:

  • Sune Hjerrild
  • Peter Steen Andersen
  • John Venning

De 3 Kongelige Tenorer kan også bookes sammen med sopranen Dorte Elsebeth Larsen.

 

Genre

  • Klassisk
  • Opera
  • Musical

 

Koncertens varighed

Koncerten varer i ca. 1 time og 15 minutter uden pause.

Ønsker I en indlagt pause? Informér os om jeres ønsker i forbindelse med booking af De 3 Kongelige Tenorer via formularen.

 

Billetter til De Tre Kgl. Tenorers julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med De Tre Kongelige Tenorer og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til De 3 Kgl. Tenorers julekoncerter.

 

Om De 3 Kgl. Tenorer

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let de smukkeste, lyriske klange – ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen. Mød Sune og hør den fantastiske stemme til en julekoncert med De Tre Kongelige Tenorer.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har gennem sit virke som operasanger gjort det til en livsopgave at sprede livsglæde gennem sang. Intet bedre sted til dette er De 3 Kongelige Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil, her skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes som korsanger på Det Kgl. Teater – oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang. Ægteskabet med Det Kgl. Teater begyndte i 2000 og har siden bragt mange glade stunder.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet Giuseppe Verdi i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fastansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupperne De 3 Kongelige Tenorer og The Royal Quartet, som han bogstavelig talt har sunget med verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA, i Europa og Dubai samt i Peking.

 

De 3 Kongelige Tenorer - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kongelige Tenorer, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af De 3 Kongelige Tenorer ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på De 3 Kongelige Tenorer til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->