Tlf. 7026 0100

de-3-kgl-tenorer-cover-bifald

De 3 Kgl. Tenorer

De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. Book De 3 Kgl. Tenorer til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Repertoire

De 3 Kgl. Tenorer synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne danske evergreens.

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige operasangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer. Koncertens program er sammensat, men enkelte arier kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking. Scroll ned til bookingformularen, og book De Tre Kongelige Tenorer til jeres næste julearrangement.

 

De 3 Kgl. Tenorer:

  • Sune Hjerrild
  • Peter Steen Andersen
  • Lucas Noerbel

De 3 Kgl. Tenorer kan også bookes sammen med sopranen Dorte Elsebeth Larsen.

 

Genre

  • Klassisk
  • Opera
  • Musical

 

Koncertens varighed

Koncerten varer i ca. 1 time og 15 minutter uden pause.

Ønsker I en indlagt pause? Informér os om jeres ønsker i forbindelse med booking af De 3 Kongelige Tenorer via formularen.

 

Billetter til De Tre Kgl. Tenorers julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med De Tre Kgl. Tenorer og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til De 3 Kgl. Tenorers julekoncerter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kgl. Tenorer er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
De-3-kgl-tenorer-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere