Tlf. 7026 0100

dan-gabriello-bifald

Dan Gabriello

I lighed med hans kirkekoncerter, så kan Dan Gabriello levere alt fra den lille koncert med én eller to solister akkompagneret af den lokale organist eller en af vores egne organister f.eks. Frederik Magle, hvis han er ledige på tidspunktet.

Han kan med 3 måneders varsel leverer større julekoncerter bl.a. med professionelt kammer eller endda symfoniorkester, kammer, koncert og operakor med internationale ledende operastjerner som i deres respektive karriere synger på de største internationale operahuse og operafestivals i verden. Der kan også være tale om en blanding af solister som ikke har sunget på de absolut største operahuse og operafestivals og danske som internationale solister fra den absolut øverste verdenselite.

Repertoire mæssigt kan Dan Gabriello byde på kendte oratorier som normalvits opføres ved kirkelige højtider til populære julekoncerter – herunder også crossover koncerter, hvor han har solister fra både den internationale opera verden og kendte danske og internationale solister fra musical, pop og rock verden akkompagneret af kor og orkester dirigeret af ledende internationale dirigenter.

Der vil således være tale om et internationalt populært jule- og nytårsrepertoire med verdensberømte jule arier, populære jule sange i f.eks. Disney, Broadway, West End musical repertoiret, Italienske og Neapolitanske populære sange, temaer fra internationale spillefilm, jule og nytårssange af kendte internationale pop & rock grupper/musikere samt kendte danske julesange og julearier.

Prisniveauet for de julekoncerter, som Dan Gabiello kan levere varier meget i pris alt efter størrelsen af koncerten, valg af solister – om det er en koncert med ”blot” orgel eller flygel akkompagnement eller det helt store udtræk med kor & orkester. Valget af solisternes internationale berømmelse og hidtige karriereforløb har naturligvis også en vis indflydelse.

Ovennævnte betyder at han kan levere alt fra meget billige koncerter med dygtige professionelle solister til noget mere kostbare koncertevents med internationale verdensstjerner.

Pris niveauet vil dog aldrig være højere end at omkostnings niveauet vil kunne dækkes ind af et lokalt billetsalg, fonds og sponsorstøtte.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
dan-gabriello-bifald
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører