Tlf. 7026 0100

christina-boelskifte-jul-bifald

Christina Boelskifte

Oplev Danmarks første ‘syng med’ julekoncert med soul- og gospelsangerinde Christina Boelskifte.

Når kulden for alvor begynder at bide, varmer Christina Boelskifte befolkningens hjerter med sin fortryllende vokal, tager publikum i hånden og giver dem en aktiv rolle i et helt særligt, stemningsfyldt julekoncert­ format med højt til loftet. Julen er nemlig den højtid, hvor vi rykker en smule tættere sammen, reflekterer og fordyber os i relationer. Og med 40 års erfaring som korsanger og dirigent samt 17 års arbejde med facilitering af musikalsk teambuilding i bagagen formår Christina Boelskifte at skabe de tryggeste rammer for lige præcis denne øvelse.

De seneste 25 år har Christina Boelskifte været en etableret del af den danske musikscene og er i dag blandt landets dygtigste og mest rørende soul- og gospelsangerinder. Med sit karismatiske, nærværende væsen løfter hun energien i større og mindre forsamlinger, og det er denne magiske symbiose, du kan forvente at blive en del af til årets ‘syng med’ julekoncerter. Læn dig tilbage og nyd storslåede sange med rødder i det amerikanske julerepertoire samt velkendte, danske juleklassikere i nye arrangementer. Smukke, inderlige ballader afløses af swingende, hjertevarm gospel, der helt naturligt inviterer dig til at smøre stemmebåndet og synge med, så det runger.

På yderst raffineret og hudløst ærlig vis formidler Christina Boelskifte den bevægende musik, der er samlingspunktet i hele opsætningen, så du kan drage ud i mørket rigere på en unik, medrivende julekoncertoplevelse.

Julekoncerten kan gennemføres i tre forskellige formater:

  • Christina Boelskifte akkompagneret af pianist.
  • Christina Boelskifte akkompagneret af pianist og to af Danmarks dygtigste korsangere.
  • Christina Boelskifte akkompagneret af orkester, trommer, bas, klaver og to korsangere.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christina Boelskifte er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
christina-boelskifte-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere