Tlf. 7026 0100

chris-minh-doky-cover-bifald

Chris Minh Doky

Julens Sange.

Danmarks verdenskendte bassist-solist spiller Julen ind med personlige fortolkninger af de største salmer, sange og melodier, vi alle elsker og forbinder med den danske Jul.

Chris Minh Doky har i mange året arbejdet indgående med Københavns Domkirke; Vor Frue Kirke. Dette samarbejde har bl.a. resulteret  i en komplet højmesse under navnet “Den Blå Messe” der i de sidst 10 år jævnligt er blevet opført i Domkirken. Derudover har dette frugtbare samarbejde ført til udgivelse af de populære albums Et Barn er Født samt Danske Salmer. Disse album er begge nyfortolkninger af danske salmer i hans personlige nyfortolkninger hvor han sammen med kendte danske sangere har bragt salmerne ud til et endnu bredere publikum.

Chris Minh Doky er til efterår/vinter aktuel med en ny bog, udgivet på forlaget Eksistensen, om hans forhold til spiritualitet og kristendom.
Oplev verdensstjernen fortolke julens salmer, sange og melodier med sine lyriske og varme tone i en duokoncert med pianisten Poul Reimann eller Morten Schantz.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chris Minh Doky er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
chris-minh-doky-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere