Tlf. 7026 0100

caspar-phillipson-bifald

Caspar Phillipson

En julekoncert med far og søn, hvor nærheden står i centrum.

De danske jule-sange og salmer der ligger Caspar nærmest – tilsat enkelte af de smukkeste engelske, fra Caspars opvækst med dansk mor og engelsk far. Naturligvis serveret med humor og elegance – og stor hjertelighed.

“Danmarks Mr. Musical” blev Caspar kaldt i Politiken i forbindelse med hans 50 års fødselsdag i januar 2021, og musikken er helt central i Caspars virke som skuespiller.
Inden han fik sit internationale gennembrud som JFK i Hollywood-filmen “Jackie”, var det i høj grad musicals i ind- og udland, som Caspar profilerede sig ved. Tony i ‘West Side Story’ på Østre Gasværk, Prior Philip i ‘Jordens Søjler’, ligeledes på Østre Gasværk er højdepunkter, ligesom PS Krøyer i Danmarks-turnéen ‘Lyset Over Skagen’ og hovedrollen Archibald Craven i ‘The Secret Garden’ i Edinburgh og Toronto også kan nævnes.

Caspar er flittig medvirkende som entertainer og solist ved koncerter i store og små sammenhænge, han har været syngende vært for Tirsdagstoner- koncerterne på Plænen i Tivoli i fire år i træk, så man er i gode hænder til årets julekoncert.

Til årets julekoncert har Caspar inviteret sin søn, Silas Phillipson, med på klaveret. Silas er uddannet pianist fra Det kongelige Danske Musik Konservatorium, og sammen skaber de en underholdende aften med masser af jule-hjerte.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
caspar-phillipson-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører