Tlf. 7026 0100

caspar-phillipson-bifald

Caspar Phillipson

En julekoncert med far og søn, hvor nærheden står i centrum.

‘Vores Jul’ består af Caspars og hans søn Silas’ yndlings sange fra julerepertoiret, på dansk og engelsk. De traditionelle danske julesalmer krydres med enkelte smukke engelske carols og peppes op med amerikanske favoritter og moderne danske julesange. Caspars opvækst med sin danske mor og engelske far betyder at familien fejrer jul både på dansk og på engelsk, og det er der kommet mange sjove historier ud af.

Det hele serveres naturligvis med humor og elegance – og stor hjertelighed. Silas Phillipson er uddannet klassisk pianist fra Det Kongelige Danske Musik Konservatorium og spiller undervejs i koncerten nogle smukke virtuose stykker på klaveret – og sammen spiller Silas og Caspar også firehændigt i højt tempo og højt humør.

Caspar er flittig medvirkende som entertainer og solist ved koncerter i store og små sammenhænge – senest var han syngende vært for DRs Nytårsgalla 2023 samen med DR Symfoniorkester (koncerten findes på dr.dk), og han har bl.a. været fast solist og vært for Tivolis Tirsdagstoner på Plænen i fire år.

Caspar er kendt for at portrættere præsident JFK i foreløbig fem internationale filmproduktioner, og han er den enerverende og nævenyttige klarinettist Simon Elliott i DRs succes-serie “Orkestret”. Politiken kaldte Caspar for “Danmarks Mr. Musical” da han fyldte 50, og så vandt han “Vild Med Dans” i 2022.

Glæd jer til en koncert, der handler om nærvær – hvor der også er kort til latter og glæde.

En gennemmusikalsk oplevelse med masser af jule-hjerte.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Caspar Phillipson er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
caspar-phillipson-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere