Caspar Phillipson
caspar-phillipson-bifald

Caspar Phillipson's links

Del på de sociale medier

Caspar Phillipson Julekoncerter 2021

Hjerternes fest er julen. Og hjertet skal vi lytte til.

Ovenpå en jul tilbragt “på behørig afstand”, bringer Caspar Phillipson dét, vore hjerter allermest trænger til: en julekoncert hvor nærheden står i centrum. De danske jule-sange og salmer der ligger Caspar nærmest – tilsat enkelte af de smukkeste engelske, fra Caspars opvækst med dansk mor og engelsk far. Naturligvis serveret med humor og elegance – og stor hjertelighed.

“Danmarks Mr. Musical” blev Caspar kaldt i Politiken i forbindelse med hans 50 års fødselsdag i januar 2021, og musikken er helt central i Caspars virke som skuespiller.
Inden han fik sit internationale gennembrud som JFK i Hollywood-filmen “Jackie”, var det i høj grad musicals i ind- og udland, som Caspar profilerede sig ved. Tony i ‘West Side Story’ på Østre Gasværk, Prior Philip i ‘Jordens Søjler’, ligeledes på Østre Gasværk er højdepunkter, ligesom PS Krøyer i Danmarks-turnéen ‘Lyset Over Skagen’ og hovedrollen Archibald Craven i ‘The Secret Garden’ i Edinburgh og Toronto også kan nævnes.

Caspar er flittig medvirkende som entertainer og solist ved koncerter i store og små sammenhænge, han har været syngende vært for Tirsdagstoner- koncerterne på Plænen i Tivoli i fire år i træk, så man er i gode hænder til årets julekoncert.

Til årets julekoncert har Caspar inviteret sin søn, Silas Phillipson, med på klaveret. Silas er uddannet pianist fra Det kongelige Danske Musik Konservatorium, og sammen skaber de en underholdende aften med masser af jule-hjerte.

Caspar Phillipson - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Caspar Phillipson, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Caspar Phillipson ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Caspar Phillipson til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->