Tlf. 7026 0100

caroline-henderson-bifald

Caroline Henderson

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden blev traditionen udvidet til Sct. Pauls Kirke i Aarhus til glæde for de knap 6000 mennesker, der i 2014 så og hørte Caroline ved ni udsolgte julekoncerter. Book Caroline Henderson til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Caroline Hendersons julekoncert

En fortryllende aften med gamle juleklassikere og jazzy-julesange. For Caroline Henderson er det den særlige julestemning i kirkerne, fællesskab og nærvær, der gør julekoncerterne helt særlige.

 

Akkompagnement

  • Caroline Henderson – vokal
  • Nikolaj Hess – klaver
  • Gustaf Ljunggren – flere instrumenter

 

Genre

  • Jazz
  • Blues
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Caroline Hendersons julekoncert varer ca. 1,5 time. Skriv gerne en besked til os i forbindelse med booking af Caroline Henderson, hvis I ønsker en pause efter de første 45 minutter.

 

Billetter til Caroline Hendersons julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Caroline Henderson og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Caroline Hendersons julekoncerter.

 

Om Caroline Henderson

Caroline Henderson er født i Stockholm og flyttede til Danmark i 1983. Allerede som teenager sang hun i forskellige jazzbands, og i 1989 slog hun igennem i Danmark, da hun sammen med Maria Bramsen startede bandet Ray Dee Ohh.

Siden tiden med Ray Dee Ohh har Caroline Henderson sunget sig ind i danskernes hjerter. Efter gruppens opløsning startede Caroline solokarrieren og udgav albummet ”Cinemataztic” fra 1995, som vandt ikke mindre end syv priser ved de efterfølgende danske Grammy Awards, hvor især hits såsom ”Kiss Me Kiss Me” og ”Made In Europe” høstede anerkendelse. Siden er det blevet til yderligere tre albummer, inden Carolines karriere tog en ny musikalsk drejning, hvor hun kastede sig over jazzmusikken med stor succes.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Caroline Henderson er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
caroline-henderson

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere