Caroline Henderson

Del på de sociale medier

Caroline Henderson - på video

Caroline Henderson Julekoncerter 2021

Stjernedrys

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden blev traditionen udvidet til Sct. Pauls Kirke i Aarhus til glæde for de knap 6000 mennesker, der i 2014 så og hørte Caroline ved ni udsolgte julekoncerter. Book Caroline Henderson til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Caroline Hendersons julekoncert

En fortryllende aften med gamle juleklassikere og jazzy-julesange. For Caroline Henderson er det den særlige julestemning i kirkerne, fællesskab og nærvær, der gør julekoncerterne helt særlige.

 

Akkompagnement

  • Caroline Henderson – vokal
  • Nikolaj Hess – klaver
  • Gustaf Ljunggren – flere instrumenter

 

Genre

  • Jazz
  • Blues
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Caroline Hendersons julekoncert varer ca. 1,5 time. Skriv gerne en besked til os i forbindelse med booking af Caroline Henderson, hvis I ønsker en pause efter de første 45 minutter.

 

Billetter til Caroline Hendersons julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Caroline Henderson og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Caroline Hendersons julekoncerter.

 

Om Caroline Henderson

Caroline Henderson er født i Stockholm og flyttede til Danmark i 1983. Allerede som teenager sang hun i forskellige jazzbands, og i 1989 slog hun igennem i Danmark, da hun sammen med Maria Bramsen startede bandet Ray Dee Ohh.

Siden tiden med Ray Dee Ohh har Caroline Henderson sunget sig ind i danskernes hjerter. Efter gruppens opløsning startede Caroline solokarrieren og udgav albummet ”Cinemataztic” fra 1995, som vandt ikke mindre end syv priser ved de efterfølgende danske Grammy Awards, hvor især hits såsom ”Kiss Me Kiss Me” og ”Made In Europe” høstede anerkendelse. Siden er det blevet til yderligere tre albummer, inden Carolines karriere tog en ny musikalsk drejning, hvor hun kastede sig over jazzmusikken med stor succes.

 

Caroline Henderson - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Caroline Henderson, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Caroline Henderson ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Caroline Henderson til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->