Tlf. 7026 0100

bryan-rice-bifald

Bryan Rice

Julen har en stor plads i Bryan Rices hjerte, og glæden ved hjerternes tid strømmer ud af sangeren på den nærværende, positive og smagfulde måde, som vi efterhånden kender det fra hans mund.
Bryan Rice udtaler selv: ”Med musik kan man skabe stemninger, musik er jo følelser med lyd på! Julen er særlig fuld af følelser og kærlighed, hjerternes tid, så med julens toner og ord kan man sammen skabe det, som alle efterstræber i december, den dejlig julestemning. Til mine juleintimkoncerter vil jeg invitere til julehygge og gøre mit for, at alle går derfra med juleglæden i hjertet.”

Navnet Bryan Rice kom på rigtig mange danskeres læber, da han udsendte en af de største hits i nyere dansk musikhistorie, nemlig ”No Promises” (2005). Siden da har Bryan Rice udgivet fem albummer, turneret i ind- og udland, deltaget i det danske Melodi Grand Prix både som solist og sangskriver, lavet Helmig teaterkoncert, været radiovært og bl.a. været nomineret til en ZULU Award i kategorien årets sanger.

Om Bryan Rice

Det har ikke altid stået klart i stjernetegnene, at Bryan Rice en dag ville pryde poppens himmel som dét mest lysende danske bud på en international musikstjerne. Men oven på hans store succes med førstesinglen ”No Promises”, der på rekordtid ramte nummer et på hitlisterne, og albummet ”Confessional” (2006), der solgte til guld, og indeholdte hele tre sange, der gik til tops, var der ikke længere tvivl. For at leve op til egne forventninger blev der til albummet ”Good News” (2007) samlet et stærkt hold omkring ham, og indspilningen blev ført an af Remee og den svenske superproducer Harry Sommerdahl. Albummet bød på flere store radiohits. Udviklingen fra ukendt demosanger med udsigt til en fremtid som translatør og tolk i spansk til popstjerne med forførende vokal var og er fortsat i fuld gang.

Til julekoncerten vil Bryan flette et musikalsk julehjerte af gamle salmer, moderne julesange og egen populære numre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Rice er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
bryan-rice-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere