Tlf. 7026 0100

bobo-moreno-bifald

Bobo Moreno

“Julen er jo en tid for fællesskab, og for mig er der intet der knytter folk sammen som musik. Min bedste måde at dele min kærlighed til Julen med andre, er at synge for dem og med dem.”

Sangeren Bobo Moreno drager, sammen med pianisten Morten Vestergaard, ud i det danske julelandskab og med i sækken har han de bedste danske og amerikanske julesange. Mange af de gode vi kender og et måske et par stykker vi ikke hører så tit. Men alle sange der rammer det bløde sted i os, dér hvor julehjertet bor.

Alsidigheden er Bobo Moreno’s varemærke. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre, og sunget utallige sange. Et egentligt gennembrud fik han i 1993 med Peaches&Bobo, en popduo, hvis plade ‘Simple Emotions’ blev produceret af en anden duo, Rugsted&Kreutzfeldt.

Op gennem 90’erne udvidede han hurtigt paletten med både rock, soul og jazz, optrædener med et hav af big bands, heriblandt Tivoli’s Big Band, DR Big Band og Glindemand’s Orkester.

Bobo Moreno er en kær gæst hos landets brass bands, harmoniorkestre og symfoniorkestre. Orkestre som DR UnderholdningsOrkestret, Slesviske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, Livgardens Musikkorps, samt en lang række af politi-, post- og jernbaneorkestre har haft Moreno på programmet. De populære nytårskoncerter der afholdes i januar måned rundt om i Danmark, har ofte Moreno som solist, med et repertoire der spænder fra Benny Andersen over Peter Gabriel til Andrea Bocelli.

Bobo Moreno, har sammen med Nødhjælpsorkesteret, optrådt på alle landets asylcentre 3 år i træk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bobo Moreno er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
bobo-moreno-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere