Bente Kure & Leif Ernstsen
Bente Kure & Leif Ernstsen bifald

Del på de sociale medier

Bente Kure & Leif Ernstsen - på video

Bente Kure & Leif Ernstsen Julekoncerter 2021

Synger julen ind

Bente Kure og Leif Ernstsen synger julen ind med sange og salmer og melodier – både de kendte og elskede, men også andre end man måske lige troede fandtes. Koncerten byder bl.a. på en lang række af de sange, som Bente og Leif har indspillet på cd’en “Julefluen”. Og der vil også være ukendte juledigte af Jeppe Aakjær.

Det bliver en julekoncert, hvor det virkelig er julen, det drejer sig om, hvor I efter koncerten vil se folk kigge op efter snefnuggene, for de må da være på vej med så megen julestemning. Hvor de små hår får lov at rejse sig, mens ordet “højtid” ikke føles spor fremmed, men det gør ordet “nærhed” heller ikke, og hvor der både er latter og eftertænksomhed i skøn forening.

Oplev, at Leifs harmonika faktisk kan lyde, som var den selveste orglet! Og at Bente har englerøst – og lidt nissemanérer!

Noget på hjerte

“Når livet fortælles i poesi og musik, er det aldrig så slemt som virkeligheden. Musikken giver ordene en form, og kaotiske trusler dulmes. For budskabet trænger ind ad andre veje, og vi tøver et øjeblik. Og giver os tid til at tænke og forstå.”

Ovenstående er frit citeret efter højskolemanden Erik Lindsø. Men det kunne lige så godt være en del af en anmeldelse af en koncert med Bente Kure & Leif Ernstsen. For når de to spiller på scenerne rundt om i landet, er det så meget mere end koncert:

Det er stand-up med musik på.
Det er singer/songwriter på dansk.
Det er underholdning med holdning.
Det er vise viser, sanselige sange og mærkbare melodier.
Det er nærvær og nerve.
Det er NOGET PÅ HJERTE!

Det er også mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

Om Bente Kure & Leif Ernstsen

Bente Kure og Leif Ernstsen har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller det, der siges imellem dem. Efter en af deres seneste koncerter anmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige: ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!” Og det var efter to stående ovationer.

De har gennem årene udgivet 13 cd’er, 1 lp samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivals, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det merekontante udtryk.”

”Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen.”

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til live på scenen!

Bente Kure & Leif Ernstsen - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bente Kure & Leif Ernstsen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Bente Kure & Leif Ernstsen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Bente Kure & Leif Ernstsen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->