Tlf. 7026 0100

Bente Kure & Leif Ernstsen bifald

Bente Kure & Leif Ernstsen

Bente Kure og Leif Ernstsen synger julen ind med sange og salmer og melodier – både de kendte og elskede, men også andre end man måske lige troede fandtes. Koncerten byder bl.a. på en lang række af de sange, som Bente og Leif har indspillet på cd’en “Julefluen”. Og der vil også være ukendte juledigte af Jeppe Aakjær.

Det bliver en julekoncert, hvor det virkelig er julen, det drejer sig om, hvor I efter koncerten vil se folk kigge op efter snefnuggene, for de må da være på vej med så megen julestemning. Hvor de små hår får lov at rejse sig, mens ordet “højtid” ikke føles spor fremmed, men det gør ordet “nærhed” heller ikke, og hvor der både er latter og eftertænksomhed i skøn forening.

Oplev, at Leifs harmonika faktisk kan lyde, som var den selveste orglet! Og at Bente har englerøst – og lidt nissemanérer!

Noget på hjerte

“Når livet fortælles i poesi og musik, er det aldrig så slemt som virkeligheden. Musikken giver ordene en form, og kaotiske trusler dulmes. For budskabet trænger ind ad andre veje, og vi tøver et øjeblik. Og giver os tid til at tænke og forstå.”

Ovenstående er frit citeret efter højskolemanden Erik Lindsø. Men det kunne lige så godt være en del af en anmeldelse af en koncert med Bente Kure & Leif Ernstsen. For når de to spiller på scenerne rundt om i landet, er det så meget mere end koncert:

Det er stand-up med musik på.
Det er singer/songwriter på dansk.
Det er underholdning med holdning.
Det er vise viser, sanselige sange og mærkbare melodier.
Det er nærvær og nerve.
Det er NOGET PÅ HJERTE!

Det er også mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

Om Bente Kure & Leif Ernstsen

Bente Kure og Leif Ernstsen har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller det, der siges imellem dem. Efter en af deres seneste koncerter anmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige: ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!” Og det var efter to stående ovationer.

De har gennem årene udgivet 13 cd’er, 1 lp samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivals, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det merekontante udtryk.”

”Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen.”

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til live på scenen!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bente Kure & Leif Ernstsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Bente Kure & Leif Ernstsen bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere