Basix
Basix Julekoncerter 3

Del på de sociale medier

Basix - på video

Basix Julekoncerter 2019

Fan af julen

Julen er fuld af forventninger og masser af gode traditioner, og som publikum til årets Basix julekoncert kan man godt skrue sine forventninger op, for de elsker nemlig julesange. I 2013 udgav Basix deres andet julealbum ”Christmas Fan”, musikken er velklingende og iørefaldende, og den nysgerrighed og legelyst, som er kendetegnende gruppen, skinner igennem.

Basix er ubetinget Danmarks bedste a cappellagruppe, og de har gennem årene leveret julekoncertoplevelser ud over det sædvanlige med smukke versioner af de kendte og elskede juleklassikere samt nye, rørende originalkompositioner fra gruppen selv. Det er en opløftende, charmerende, rørende og yderst vanedannende musikalsk oplevelse! År efter år finder flere og flere ud af, at det netop er en koncert som denne, der skal til, for at julestemningen er sikret.

Repertoiret spænder vidt og tager os med hele vejen rundt i julemusikkens stemningsfulde univers fra gruppens smukke udgave af ”Det er hvidt herude” til humørindsprøjtningen ”Santa Claus is Coming to Town” samt diverse ballader og energiske popnumre.

Et møde med Basix er et nærværende møde med seks tiltalende personligheder, der med charme, hjerte, eftertænksomhed og tilstedeværelse fører os ind i musikken. Når det hele er ovre, har man som publikum ikke bare været til koncert med Basix, men været en integreret del af det hele!

I årene, der er gået, siden Basix’ karriere tog fart efter gruppens flotte andenplads ved Dansk Melodi Grand Prix i 2001, har gruppen udgivet 7 albummer, som er blevet hædret, bl.a. som ”Bedste Julealbum” (2005 og 2013) og ”Bedste Europæiske Album” (2009 og 2011).

Gruppen, bestående af Anders Ørsager, Niels Nørgaard, John Kjøller, Morten Sønderby, Peter Bach og Toke Wulf, er gået fra at være et vokal-boyband til at være voksne musikere med eget firma, egen turbus og eget indspilningsstudie. De har rejst verden tynd og givet koncerter i USA, Taiwan, Singapore, UK, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Slovakiet, Estland, Luxemburg og Cypern.

Måske vil der være en julegave ved årets julekoncert med en sang eller to fra Basix’ 8. album fra 2017.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basix er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Basix ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Basix til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.