Tlf. 7026 0100

anette-heick-bifald

Annette Heick

Selvom det meste af 2020 har stået på Mamma Mia musicalen og en turné med Grand Prix showet, Disco-Tango, så er der naturligvis altid plads i Annettes Heicks kalender til at synge julen ind.

Der har siden 2004 ikke været et eneste år, hvor man ikke har kunnet høre Annette på de danske koncertscener og i kirkerne med både gamle og spritnye, kendte og mindre kendte julesange, som Annette leverer  med varm situationsfornemmelse og køligt overblik.
Annette Heick betegner sig selv som en pop-tøs, hvilket siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen.

Man skulle nok hellere kalde hende et renæssancemenneske i showbiz!

Annette Heick er en kunstner, som udover at optræde som sangerinde med både egne og andres sange også krydrer sine koncerter med personlige historier og musikalske billeder fra scrapbogen.

Som en af landets mest rutinerede og karismatiske sangerinder, optræder Annette med mange forskellige bandkonstellationer – alt efter kundens behov. Annette kan engageres med stort band med blæsere og kor, men ofte er det den traditionelle bandbesætning med guitar, bas, klaver og trommer, der er med, når Annette optræder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annette Heick er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anette-heick-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere