Tlf. 7026 0100

Annemette Hess

Annemette Hess

Annemette Hess synger sange valgt ud fra hendes egne oplevelser med julen i Danmark såvel som i udlandet. Melodierne krydrer Annemette med små anekdoter, og det humoristiske og afslappede spil mellem musikerne holder i den grad koncerten levende.

Der vil også være nogle fællessange, men ellers opfordres publikum til at læne sig tilbage og nyde julestemningen.

Annemette Hess kommer fra Haderslev og har sunget hele sit liv i forskellige sammenhænge. Hun er selvlært, dog med soloundervisning i de unge år. Annemette synger med hjertet, og hun formår at få publikum til at føle sig hjemme med sin umiddelbare facon. Annemette har indspillet to operette cd’er og en jule-cd, som koncerten tager udgangspunkt i.

Til livekoncerter med Odense Politiorkester og Prinsens Musikkorps har Annemette bl.a. optrådt med Stig Rossen, Kurt Ravn, Jesper Lundgaard, Susanne Elmark, Peter Belli, Trine Gadeberg og Preben Kristensen. Sidstnævnte medvirker desuden på Annemettes debut-cd.

Ud over sit virke som sanger underviser hun i sang og sammenspil på Frøslevlejrens Efterskole, hvor hun også i den kommende periode vil fungere som konstitueret afdelingsleder.

Pojken Flensborg er en af hendes faste akkompagnatører og bor i Vejle.

Pojken er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og færdiggjorde sin uddannelse i New York. Pojken har udgivet flere egne cd’er, og han er en dygtig repetitør og akkompagnatør. Han er med sit behagelige væsen og jyske humor usædvanlig musikalsk, og det er en nydelse at lytte til hans klaverspil.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annemette Hess er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Annmette-Hess

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere