Annemette Hess

Del på de sociale medier

Annemette Hess Julekoncerter 2021

Sange fra hjertet

Annemette Hess synger sange valgt ud fra hendes egne oplevelser med julen i Danmark såvel som i udlandet. Melodierne krydrer Annemette med små anekdoter, og det humoristiske og afslappede spil mellem musikerne holder i den grad koncerten levende.

Der vil også være nogle fællessange, men ellers opfordres publikum til at læne sig tilbage og nyde julestemningen.

Annemette Hess kommer fra Haderslev og har sunget hele sit liv i forskellige sammenhænge. Hun er selvlært, dog med soloundervisning i de unge år. Annemette synger med hjertet, og hun formår at få publikum til at føle sig hjemme med sin umiddelbare facon. Annemette har indspillet to operette cd’er og en jule-cd, som koncerten tager udgangspunkt i.

Til livekoncerter med Odense Politiorkester og Prinsens Musikkorps har Annemette bl.a. optrådt med Stig Rossen, Kurt Ravn, Jesper Lundgaard, Susanne Elmark, Peter Belli, Trine Gadeberg og Preben Kristensen. Sidstnævnte medvirker desuden på Annemettes debut-cd.

Ud over sit virke som sanger underviser hun i sang og sammenspil på Frøslevlejrens Efterskole, hvor hun også i den kommende periode vil fungere som konstitueret afdelingsleder.

Pojken Flensborg er en af hendes faste akkompagnatører og bor i Vejle.

Pojken er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og færdiggjorde sin uddannelse i New York. Pojken har udgivet flere egne cd’er, og han er en dygtig repetitør og akkompagnatør. Han er med sit behagelige væsen og jyske humor usædvanlig musikalsk, og det er en nydelse at lytte til hans klaverspil.

Annemette Hess - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annemette Hess, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Annemette Hess ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Annemette Hess til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->