Anne Linnet
Anne Linnet Julekoncert

Anne Linnet's links

Del på de sociale medier

Anne Linnet's filer

Julekoncert -Plakat

Anne Linnet Julekoncerter 2021

Julekrydderier

Det er efterhånden en fast tradition, at Anne Linnet og hendes trio gæster de danske kirker ved juletid. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning, der opstår i kirkerummene ved netop denne højtid.

 

Om Anne Linnets julekoncert

Til koncerterne vil det være Anne Linnets egne julesange fra ”Linnets Jul” (2010), der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave samt et par af de gamle julesange, vi alle sammen kender, vil fylde kirkerummene.

 

Repertoire

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sine sange og om hvilke tanker omkring jul og tradition, der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. ”Tusind Stykker”, ”Smuk og dejlig” og ”Barndommens Gade”.

 

Anne Linnets trio

  • Anne Linnet – guitar og sang
  • Jesper Bo Hansen – keyboard og kor
  • Julie Lindell – kor

 

Koncertens genre

  • Poprock
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Koncerten varer ca. 1,5 time.

 

Billetter til Anne Linnets julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Anne Linnet og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Anne Linnets julekoncerter.

 

Anmeldelse af Anne Linnets julealbum

”Anne Linnet har kastet sig ud i karrierens første julealbum, og heldigvis er der ikke tale om nyfortolkninger af gamle klassikere og fortærskede travere, som det ellers hører højtiden til. Ganske forfriskende indeholder Linnets Jul derimod 11 nye og selvskrevne bud på moderne julesange, hvor der er plads til både de søde og sure ting, julen fører med sig.

For eksempel handler den flotte og stærke Soldaten om at holde jul, mens der føres krig ude i verden, og det kræver næppe meget fantasi at gætte, hvad Svigermor handler om. Dog er der også plads til mere varme og julede sange som En Julenat og Nu Er Det Jul, men albummets største trækplaster er dog det smukke afslutningsnummer Vinternat.

Højtidstemaet afholder på ingen måde albummet fra på mange måder at være klassisk Anne Linnet, som vi kender hende bedst, og Linnets Jul lægger sig med sine solide sange bestemt i den bedre halvdel af Linnets pladeproduktion. Et flot og originalt bud på et moderne julealbum, der bestemt er værd at krydre sin december måned med.” – Michael Jose Gonzalez, Gaffa.

 

Anne Linnet - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Anne Linnet ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Anne Linnet til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->