Tlf. 7026 0100

Anne Linnet Julekoncerter

Anne Linnet

Det er efterhånden en fast tradition, at Anne Linnet og hendes trio gæster de danske kirker ved juletid. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning, der opstår i kirkerummene ved netop denne højtid.

 

Om Anne Linnets julekoncert

Til koncerterne vil det være Anne Linnets egne julesange fra ”Linnets Jul” (2010), der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave samt et par af de gamle julesange, vi alle sammen kender, vil fylde kirkerummene.

 

Repertoire

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sine sange og om hvilke tanker omkring jul og tradition, der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. ”Tusind Stykker”, ”Smuk og dejlig” og ”Barndommens Gade”.

 

Anne Linnets trio

  • Anne Linnet – guitar og sang
  • Jesper Bo Hansen – keyboard og kor
  • Julie Lindell – kor

 

Koncertens genre

  • Poprock
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Koncerten varer ca. 1,5 time.

 

Billetter til Anne Linnets julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Anne Linnet og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Anne Linnets julekoncerter.

 

Anmeldelse af Anne Linnets julealbum

”Anne Linnet har kastet sig ud i karrierens første julealbum, og heldigvis er der ikke tale om nyfortolkninger af gamle klassikere og fortærskede travere, som det ellers hører højtiden til. Ganske forfriskende indeholder Linnets Jul derimod 11 nye og selvskrevne bud på moderne julesange, hvor der er plads til både de søde og sure ting, julen fører med sig.

For eksempel handler den flotte og stærke Soldaten om at holde jul, mens der føres krig ude i verden, og det kræver næppe meget fantasi at gætte, hvad Svigermor handler om. Dog er der også plads til mere varme og julede sange som En Julenat og Nu Er Det Jul, men albummets største trækplaster er dog det smukke afslutningsnummer Vinternat.

Højtidstemaet afholder på ingen måde albummet fra på mange måder at være klassisk Anne Linnet, som vi kender hende bedst, og Linnets Jul lægger sig med sine solide sange bestemt i den bedre halvdel af Linnets pladeproduktion. Et flot og originalt bud på et moderne julealbum, der bestemt er værd at krydre sin december måned med.” – Michael Jose Gonzalez, Gaffa.

http://www.linnetsongs.dk/

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Anne Linnet Julekoncert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere