Tlf. 7026 0100

anne-herdorf-esben-just-cover1-bifald

Anne Herdorf & Esben Just

En hjemmestrikket Jul!

Oplev den magiske julestemning med Anne Herdorf & Esben Just!

Glæd dig til en helt særlig juleoplevelse, når Anne Herdorf og Esben Just går på scenen for at sprede juleglæde og musikalsk fortryllelse! Med Annes dybe erfaring fra DR’s pigekor og Esbens opvækst i en præstegård, er dette juleshow en smuk blanding af traditionelle julesange og overraskende musikalske afstikkere.

I denne hjertevarme koncert vil du opleve de tidløse julesange, som vi alle elsker at synge med på, samt Esbens passion for New Orleans-musikken, der tilføjer en ekstra dimension til julestemningen. Anne vil også præsentere nogle af de nyere julesange, som hun har gjort til sine egne med sin særlige stemme og dedikation. Men julen handler ikke kun om musik og festligheder – det ved Anne alt om fra sit arbejde som sygeplejerske på Mændenes Hjem. Derfor vil denne julekoncert også sætte fokus på de nære ting i livet, hvor vi samles og deler julens varme og kærlighed med dem, der har brug for det mest.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Herdorf & Esben Just er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anne-herdorf-esben-just-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere