Anne Dorte Michelsen
anne-dorte-michelsen-bifald

Anne Dorte Michelsen's links

Del på de sociale medier

Anne Dorte Michelsen - billeder

Anne Dorte Michelsen
Anne Dorte Michelsen
Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen Julekoncerter 2021

Tænd et lys for mig
- Julekoncert med Anne Dorte Michelsen.

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule- og vinterkoncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er hendes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum og folder salmer og sange ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere julesalmer og -sange samt vintersange med afsæt i Anne Dortes to meget succesfulde albummer med danske salmer og sange: ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”. Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte sange. Hertil kommer enkelte nye salmer skrevet af Anne Dorte selv.

Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Julekoncert:

JULESANGE OG SALMER:

 MIT HJERTE ALTID VANKER

DER ER NOGET I LUFTEN

VELKOMMEN IGEN GUDS ENGLE SMÅ

JULEN HAR BRAGT VELSIGNET BUD

DEJLIG ER JORDEN

 VINTERSANGE OG SALMER

 SPURVEN SIDDER STUM BAG KVIST

I SNE STÅR URT OG BUSK I SKJUL

TÆND ET LYS FOR MIG

NÅR ENGLE ELSKER

 KLASSISKE ANNE DORTE SANGE:

 BRUGE OG BRUGES

INGEN ER HELT ALENE

HEJ FAR

JEG HAR LAGT MINE VÅBEN

FØR ELLER SIDEN

SIG DU KAN LI’ MIG

ØKOLOGISK LANDMAND 

 

 En jule- og vinterkoncert med Anne Dorte Michelsen skaber varme, fælleskab og lys i mørket.

Anne Dorte Michelsen har markeret sig som en af landets væsentligste sangerinder og sangskrivere med nogle af historiens største danske pophits, kløgtig kønssatire og blide fortolkninger af danske salmer og sange. Hun har navigeret ubesværet mod nye hjørner af sin kunst uden at tabe hverken sig selv eller publikum, hvad enten hun har kreeret radiobaskere med Tøsedrengene, ristet mænd og kvinder med Venter på far eller har stået og sunget under en kirkehvælving.

Nu har I mulighed for at opleve hendes smukke sangstemme ved jeres julearrangement. Koncerterne, som hovedsageligt er egnede til kirker, lyser op i den mørke tid, hvor Anne Dorte Michelsen synger julen ind, så sindet stemmes til højtiden.

Julekoncerten spænder over Tøsedrengenes store pophits, solokarrierens eftertænksomme kompositioner og hendes nænsomt nærværende nyfortolkninger af nogle af de inderligste danske salmer og sange.

”Det er meget stærke tekster, som rummer en beskrivelse af den tvivl, tro, længsel, kærlighed og indre strid, som er lige så eviggyldigt relevant i dag, som det var i den tid, salmerne blev skrevet. Vi har så travlt med os selv, og der er så mange steder i vores samfund, hvor man ikke føler sig inkluderet, men i kirken kan alle nynne med og blive inddraget i det fællesskab, vi alle har rod i,” siger Anne Dorte Michelsen.

Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener, står hendes intime og ligefremme måde at synge på og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Anne Dorte Michelsens musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte ind i sangene og spille med og omkring ord og melodi.

Hele Danmark kunne i tv-programmet Toppen af poppen (2014) høre og se, hvordan Anne Dorte Michelsens sange, der både går i dybden og rammer lytteren ligefremt og rent, har en sjælden slidstyrke og står utrolig stærkt.

Anne Dorte Michelsen - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Anne Dorte Michelsen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Anne Dorte Michelsen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

nov 2021dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->