Tlf. 7026 0100

Anna David Julekoncert

Anna David

SKØN MUSIK OG EN FANTASTISK STEMME

Anna David har med sin musik, sit talentfulde væsen, sin smukke soulfulde stemme og sin stærke personlighed opnået en plads på den danske musikscenes stjernehimmel. Hun er nu aktuel med et nyt repertoire til julekoncerter over hele landet, som byder på stemningsfulde julesange og -melodier.

Når den danske pop- og soulsangerinde giver en julekoncert, er den helt rigtige stemning garanteret, og følelsen af samhørighed styrkes. Kirker eller spillesteder fyldes med glæde og taknemmelighed for livet, og undervejs i koncerten vil lethed og eftertænksomhed, lys og mørke skifte til at dominere. Anna Davids musik og musikalitet rummer nemlig begge elementer, og med sin helt enestående sprøde og stærke vokal vil hun røre publikums sjæl, tanker og krop.

Til julekoncerterne vil Anna fortolke både klassiske og moderne julesange og synge nogle af sine mest betydningsfulde egne sange. Hun vil blive akkompagneret af nogle af Nordens bedste musikere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anna-david-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere