Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen
anna-britt-mathiassen-martin-spang-olsen-bifald

Del på de sociale medier

Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen Julekoncerter 2021

Anna Britt og Martin mødte hinanden i 1996 på musicalen, Atlantis, hvor de var dubleanter for hovedrollerne, og hvor Martin samtidig lavede stuntkoordination. Siden har de dannet par og bor i dag i Hørsholm med deres to børn.  Sang og musik har fra begyndelsen fyldt meget i deres liv.

Anna Britt er privatuddannet sanger samt sanglærer fra Complete Vocal Institute. Martin har hovedfag i musikvidenskab og er desuden privatuddannet i sang, guitar og komposition. De har begge omfattende kor-erfaring og har medvirket på flere CD-udgivelser – herunder julepladen ’Samlet til Jul’.

I 2005 dannede de duoen ’Når far og mor får Tid’, som har stået bag mange koncerter, både live og på tv, samt CD-bogen af samme navn.

Anna Britt og Martins julerepertoire afspejler deres kærlighed til det melodiske og swingende – enten det drejer sig om danske salmer, jazz-standards eller jule-sjælere. Arrangementerne er komplekse, men lettilgængelige, og alle kan synge med. Stilen er klassisk/jazz, melodisk og pudsig.

Anna Britt og Martin optræder for både børn og voksne. Repertoiret er derfor meget fleksibelt. Der kan lægges vægt på danske salmer og udenlandske julesange.

Koncerterne tager 70 minutter, og kan evt. suppleres med humoristiske introer til hver sang eller med interaktive fællesaktiviteter.

Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->