Tlf. 7026 0100

anna-britt-mathiassen-martin-spang-olsen-bifald

Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen

Anna Britt og Martin mødte hinanden i 1996 på musicalen, Atlantis, hvor de var dubleanter for hovedrollerne, og hvor Martin samtidig lavede stuntkoordination. Siden har de dannet par og bor i dag i Hørsholm med deres to børn.  Sang og musik har fra begyndelsen fyldt meget i deres liv.

Anna Britt er privatuddannet sanger samt sanglærer fra Complete Vocal Institute. Martin har hovedfag i musikvidenskab og er desuden privatuddannet i sang, guitar og komposition. De har begge omfattende kor-erfaring og har medvirket på flere CD-udgivelser – herunder julepladen ’Samlet til Jul’.

I 2005 dannede de duoen ’Når far og mor får Tid’, som har stået bag mange koncerter, både live og på tv, samt CD-bogen af samme navn.

Anna Britt og Martins julerepertoire afspejler deres kærlighed til det melodiske og swingende – enten det drejer sig om danske salmer, jazz-standards eller jule-sjælere. Arrangementerne er komplekse, men lettilgængelige, og alle kan synge med. Stilen er klassisk/jazz, melodisk og pudsig.

Anna Britt og Martin optræder for både børn og voksne. Repertoiret er derfor meget fleksibelt. Der kan lægges vægt på danske salmer og udenlandske julesange.

Koncerterne tager 70 minutter, og kan evt. suppleres med humoristiske introer til hver sang eller med interaktive fællesaktiviteter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna Britt Mathiassen og Martin Spang Olsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anna-britt-mathiassen-martin-spang-olsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere