Tlf. 7026 0100

amazing-christmas-bifald

Amazing Christmas

Akkompagneret af landets bedste korstemmer og superpianisten Jacob Christoffersen inviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS.

Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.

Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

Amazing Christmas er en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftet og et harmonisk vokalensemble. Der bringer hele publikum i julestemning med et udvalg af danske julesange bl.a. Juletræet med sin pynt og selvfølgelig Dejlig er jorden (og flere kommer julesange kommer vrimlende).

Repertoire

 • Disney medley  (Peter Pan, Askepot og musene, snehvide og jodledværge – Når du ser et stjerneskud, fra alle os til alle jer)
 • Joy to the world (Whitney Houston)
 • Let I snow (jazz klassiker )
 • All I want for Christmas (syng med)
 •  Medley med: Silent night, Rudolf, We wish you a merry Christmas, Santa Claus is coming to town
 • Dejlig er Jorden (publikum synger med)
 • Have yourself a merry little Christmas
 • The christmas song (chestnuts roasting on an open fire)
 • One wish for Christmas (Whitney Houston)
 • Miss you most at Christmastime (Mariah Carey)
 • Instrumental medley med melodier fra kendte og elskede julekalendere gennem tiden: Vinterbyøster, jul i gammelby, jul på slottet, julerupfærgeby mm

Om Amazing Christmas

Sinne Eeg er uden tvivl Danmarks største jazzsangerinde.
Hun har en omfattendeturnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a.
Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige.
Se hende f.eks. her live fra The Kennedy Center, Washington DC.
Sinne vandt i 2020 sin 5. Danish Music Award for Bedste Vokaludgivelse med sit seneste album, som er indspillet med DR Big Band. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, heriblandt Ben Webster Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat samt den prestigefyldte franske kritikerpris fra Academie Du Jazz, hvor hun bl.a. overhalede verdensstjernen Jamie Cullum. Se i øvrigt også Eeg/Fonnesbæk.

Christina Boelskifte er i særklasse blandt landets dygtigste soul- og gospelsangere. Hun er forsanger i vokalgruppen Blast og optræder ofte med bigbands og
Den Kongelige Livgardes Musikkorps, og synger i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Siden 2002 har Christina bygget bro mellem ”Corporates and Creatives” ved at undervise ledere og TED TALK-deltagere i performancetræning. Udover at have medvirket på mere end 100 indspilninger har hun udgivet soloalbum samt arbejdet og optrådt med både internationale og danske kunstnere. I 2016 blev hun bedt om at skrive titelsangen ”We Move The World”, som stadig følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Christina medvirker på et hav af Disneys produktioner, bl.a. biografsuccessen ”Frost”, og turnerede i 2015
og 2017 med den amerikanske topartist Michael Ruff.

Amazing Christmas kan opleves I tre formater

Christina Boelskifte Sinne Eeg med pianist.

4 sangere akkompagneret af piano (Jacob Christoffersen). Dette format bruges oftest i kirker.

4 sangere akkompagneret af piano, bas og trommer. Dette format er bedst egnet til spillesteder og koncertsale.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Amazing Christmas er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
amazing-christmas-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere