Amaze

Del på de sociale medier

Amaze - på video

Amaze Julekoncerter 2019

Amazing Christmas

Andrea Pellegrini – Veronica Mortensen – Christina Boelskifte

For nogle er julen klassisk – Messias, Juleoratoriet osv.

For nogle er den jazz – ”Let it Snow”, ”A Child is Born” osv.

For nogle er julen soul/gospel, Whitney Houston, ”All I Want for Christmas” osv.

Til Amaze julekoncerten får du disse tre genrer både hver for sig, men også flettet sammen i unikke fælles arrangementer til glæde for alle, der vil fejre julen med fuld musik og ikke nødvendigvis vil vælge genre.

Amaze vil føre publikum igennem en elegant julefortælling, fortalt med musik og med hjerte – og ikke mindst med swing og gåsehudsgaranti.

Andrea Pellegrini er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner både på opera- og koncertscenen. Hun debuterede på Det Kongelige Teater som Rosina i Barberen i Sevilla, modtog Musikanmelderringens Kunstnerpris og blev Reumert nomineret til Årets Sanger i 2015.

Siden og undervejs har hun hyppigt optrådt overalt i Danmark. Hun har i sin karriere interesseret sig særligt for at møde andre genrer og for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge, hvilket har ført til skabelsen af nye værker, ensembler og samarbejder.

Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder inden for jazzen. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere.

Hun har udgivet fem albummer i eget navn, og hendes kompositoriske evner har bl.a. indbragt hende et hæderslegat fra komponistforeningen Danske Populær Autorer, mens flere af hendes numre har været blandt de mest spillede på DR’s radiokanal P8 Jazz.

Hun blev nomineret til en DMA Jazz i kategorien Årets Danske Vokaljazzudgivelse i 2014, i forbindelse med hendes samarbejde med den anerkendte bassist og hjerneforsker, Peter Vuust, som hun har udgivet tre albummer sammen med.

Hun er desuden en populær Big Band solist og har optrådt med orkestre som Klüvers Big Band, Bohuslän Big Band, DR Big Band, Tivoli Big Band m.fl.

Christina Boelskifte – talentet er ikke til at tage fejl af. Med sit sprudlende og nærværende væsen har Christina Boelskifte de sidste 25 år tilhørt den etablerede musikscene i Danmark. Hun har sunget med alt fra sangere som Sanne Salomonsen til Mads Langer, og hun har sunget til både små og store events, desuden har hun sunget for Helle Thorning Schmidt og H.M. Dronning Margrethe.

Hun synger for børnene i animationsfilmen Frost, og hun har optrådt live for 250 millioner seere. Hun synger sig direkte ind i hjertet på publikum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Amaze er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Amaze ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Amaze til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.