Tlf. 7026 0100

amalie-dollerup-bifald

Amalie Dollerup

En af Danmarks største tv-stjerner, Amalie Dollerup, kan nu opleves i en hjertevarm og intim julekoncert.

Du har sikkert set hende i Badehotellet, men nu kan du opleve Amalie i en helt ny ramme, når hun spreder julestemning med sange og fortællinger om sine egne juletraditioner.

”Julen har altid været noget helt særligt for mig. Specielt musikken, for den kan være med til at genkalde en masse gode juleminder og få mig i den rette julestemning. Det vil jeg gerne give videre. Undervejs i koncerten vil jeg også fortælle om min families dejlige juletraditioner, og sangene er nøje udvalgt, så jeg kan sætte mit personlige præg og fortælle hyggelige juleanekdoter imellem numrene. På den måde håber jeg, at publikum kommer i dejlig julestemning og bagefter får lyst til at finde julekassen frem fra gemmerne,” fortæller Amalie.

Amalies yndlingsjulesang er ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, og den er selvfølgelig med på koncertprogrammet.

”Jeg elsker at synge og fortælle historier, og når jeg kan bruge mine redskaber som skuespiller til at fortælle en historie gennem musik sammen med mine to musikere, der skaber de rette stemninger, så går tingene op i en højere enhed. Der er noget helt særligt ved at optræde i så intime rammer. Man møder folk på en anden måde, end når man står på en kæmpe scene, og publikum sidder langt væk. I det mindre rum opstår der en større kontakt med publikum, og dermed skabes der et mere intimt samvær,” forklarer Amalie.

Desuden nyder hun at have den kreative frihed til selv at kunne bestemme, hvad der skal ske på scenen.

”Normalt er der en instruktør og kapelmester, som har visioner med et projekt, og som styrer slagets gang. Til koncerten er det mig, der har det sidste ord, og mig der har fået mulighed for at synge de sange, som jeg har lyst til. Sammen med mine to dygtige musikere har vi fundet frem til musikalske arrangementer, som, vi synes, er fede, og som passer til min stemme og det udtryk, vi gerne vil have frem. Det er enormt befriende og kreativt udfordrende for mig at arbejde på den måde.”

Publikum kan glæde sig til en blanding af skønne danske og udenlandske julesange, godt krydret med sjove og minderige tv-julekalendermelodier – og så inviterer Amalie publikum med til en julefrokost, der ikke går helt som planlagt.

Med sig har Amalie musikerne Pojken Flensborg på klaver og Jacob Venndt på bas, guitar og mundharpe, som vil give koncerten ekstra hygge og charme.

Julekoncertens varighed: 70 minutter.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
amaliedollerup-julekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører