Tlf. 7026 0100

amalie-dollerup-cover2-bifald

Amalie Dollerup & Christian Lund

LYDEN AF JUL – årets hyggeligste julekoncert

Oplev lyden af jul, når Amalie Dollerup og Christian Lund synger julen ind og uddeler musikalske julegaver, medlevende nærvær og hyggelige anekdoter.

Nyd en koncert, der respektfuldt balancerer både de traditionelle julesange og salmer samt musikalske julekort med mere moderne juleklassikere fra nær og fjern. Få lidt juledrys at varme dig på i den kolde tid og oplev bl.a. musikalske lækkerier fra TV-julekalendrene gennem tiden samt vinterstemning fra musicalens, filmens og pop’ens verden.
Sammen med deres pianist spreder Amalie og Christian stjernestøv og julelys i den mørke tid, så barndommens juleminder og juleglæde vækkes til live med godbidder fra julens magiske sangskat.

Amalie er én af tidens største tv-stjerner. Gennem 10 sæsoner har vi lært hende at kende som Amanda Berggren i nyere tids største danske TV-succes Badehotellet. Derudover er Amalie også en erfaren sanger, og med sin store og smukke sangstemme har hun bl.a. medvirket i musikforestillinger som “En Kort En Lang” på Aalborg Teater, dansemusicalen “Saturday Night Fever” i Falkoner Salen og i Musikhuset Aarhus, “Cirkusrevyen” i 2018, “Mød mig på Cassiopeia” på Folketeatret og “Matilda The Musical” på Det Kgl. Teaters Gamle Scene. I koncert-regi har hun senest, med stor succes, turneret rundt med kollegaen Jens Jacob Tychsen og Prinsens Musikkorps med koncerten “Down Memory Lane” sommeren 2023 og sunget julen ind med Annette Heick og Jesper Lundgaard i juleshowet “Vild Med Jul” 2023.
Amalie elsker julen og dens sange og har derfor et stort julerepertoire.

Christian Lund er en af musicalscenens helt store profiler og stemmer. Christian har medvirket i en lang række koncerter og musikforestillinger i fremtrædende roller, bl.a. som Chris i “Miss Saigon” og Grev Raoul de Chagny i “The Phantom of the Opera” på det Ny Teater, Prins Erik i Disneys “Den Lille Havfrue” og Kaptajn Phoebus i Disneys “Klokkeren Fra Notre Dame” på Fredericia Teater/Det Kongelige Teater. Endvidere medvirket i “Dirty Dancing”, “Mamma Mia”, “Grease”, “Elf” og “Spamalot” i Tivoli, “Les Misérables” og “Book of Mormon” på Det Ny Teater og “I Love It” med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus. I England har Christian ydermere medvirket som prinsen i “Sleeping Beauty” og været solist i Royal Albert Hall i “The Night of 1000 Stars” og “Chess in Concert” samt i “Best of Rock Musicals” i Hammersmith Apollo. Christian har bl.a. lagt stemme til en række animationsfilm bl.a. titelsangen til Disneys Gigantosaurus, som Prins Edward i Disneys Fortryllet og Affortryllet samt som Prins Hans i Disneys Frost.
For Christian har julen og dens musik har altid haft en særlig plads i hjertet, og han ser frem til at dele julens toner med publikum.

Sammen er Amalie og Christian et musikalsk powerpar, der leverer lyden af jul med stor indlevelse og et stort musikalsk overskud. Gå ikke glip af den hyggelige julekoncert, hvor musikken krydres med skønne juleanekdoter, og hvor Amalie og Christian skaber et nærværende og hjertevarmt rum for både hinanden og publikum. Mon ikke også vi får lidt fællessang – for julestemning er noget vi skaber sammen.

Repertoire

Dejlig er jorden
Vi lukker døren op
Beauty and The beast
Jeg så julemanden kysse mor
The man With The bag
En Rose så jeg skyde
Under stjernerne på himlen
Et amerikansk julesangs-Medley
The Christmas Song
Vil du være min i nat
Let it snow
White Christmas

Julekoncertens varighed: 1 x 70 minutter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Amalie Dollerup & Christian Lund er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
amalie-dollerup-christisan-lund-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere