Allan Mortensen & Lene Nørrelykke
Allan mortensen Julekoncerter

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke's links

Del på de sociale medier

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke's filer

Allan Mortensen & Lene Nørlykke A4 Plakat Allan Mortensen & Lene Nørlykke A3 Plakat

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke Julekoncerter 2021

Få varmen indefra!

De to sangere, Allan Mortensen og Lene Nørrelykke, har indgået et samarbejde og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.

Idéen er at give alle, der har lyst, muligheden for at komme i den rette stemning og energi til komme igennem årets på én gang dejligste og mest stressede måned med smil på læben og varme i hjertet.

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i, hvad julen betyder for dem. 

Repertoiret strækker sig fra salmer som ”O Holy Night” og ”Glade jul, dejlige jul” til funky versioner af sange som ”Kender I den om Rudolf”.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 45 år, og han er en af de markanteste danske stemmer inden for R&B og populærmusik.

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelsangere. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s talentshow Stjerne for en aften og Dansk Melodi Grand Prix.

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i år 2000. Han har gennem mange år spillet med store danske navne inden for gospel, soul, pop, jazz m.m.

Gospelsangerinden Lene Nørrelykke kan også bookes solo sammen med sin faste pianist.

Lene Nørrelykke har et talent helt ud over det sædvanlige, som hun har tilegnet sig gennem gospelmusikken. Når Lene giver koncert, er det altid med stor professionalisme, overskud, indlevelse og ikke mindst udstråling. Og man mærker tydeligt, at den karismatiske kvinde føler sig på hjemmebane, når hun optræder med gospelsang.

Om Lene Nørregaard.

Lene har længe været kendt som en af det danske gospelmiljøs største personligheder, men det var først med deltagelsen i DR’s Stjerne for en aften i 2003 og 2005, at resten af Danmark fik øjnene op for hendes talent. Lene blev nummer to i finalen i ”Stjerne for en aften – den sidste mission”, hvor hun sang sig ind i danskernes hjerter.

De sidste 20 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge i Danmark og Europa. Hun er desuden leder af to gospelkor, Rejoice og Fredens Gospelkor, i Aarhus, en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, gospelfestivaler og workshops.

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Allan Mortensen & Lene Nørrelykke, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Allan Mortensen & Lene Nørrelykke ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Allan Mortensen & Lene Nørrelykke til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->