Tlf. 7026 0100

mortensen1700

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke

De to sangere, Allan Mortensen og Lene Nørrelykke, har indgået et samarbejde og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.

Idéen er at give alle, der har lyst, muligheden for at komme i den rette stemning og energi til komme igennem årets på én gang dejligste og mest stressede måned med smil på læben og varme i hjertet.

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i, hvad julen betyder for dem. 

Repertoiret strækker sig fra salmer som ”O Holy Night” og ”Glade jul, dejlige jul” til funky versioner af sange som ”Kender I den om Rudolf”.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 45 år, og han er en af de markanteste danske stemmer inden for R&B og populærmusik.

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelsangere. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s talentshow Stjerne for en aften og Dansk Melodi Grand Prix.

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i år 2000. Han har gennem mange år spillet med store danske navne inden for gospel, soul, pop, jazz m.m.

Gospelsangerinden Lene Nørrelykke kan også bookes solo sammen med sin faste pianist.

Lene Nørrelykke har et talent helt ud over det sædvanlige, som hun har tilegnet sig gennem gospelmusikken. Når Lene giver koncert, er det altid med stor professionalisme, overskud, indlevelse og ikke mindst udstråling. Og man mærker tydeligt, at den karismatiske kvinde føler sig på hjemmebane, når hun optræder med gospelsang.

Om Lene Nørregaard.

Lene har længe været kendt som en af det danske gospelmiljøs største personligheder, men det var først med deltagelsen i DR’s Stjerne for en aften i 2003 og 2005, at resten af Danmark fik øjnene op for hendes talent. Lene blev nummer to i finalen i ”Stjerne for en aften – den sidste mission”, hvor hun sang sig ind i danskernes hjerter.

De sidste 20 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge i Danmark og Europa. Hun er desuden leder af to gospelkor, Rejoice og Fredens Gospelkor, i Aarhus, en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, gospelfestivaler og workshops.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Allan Mortensen & Lene Nørrelykke er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Allan mortensen Julekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere