Tlf. 7026 0100

alberte_stor

Alberte

Alberte giver intime kirkekoncerter op til jul med guitarist Andreas Fuglebæk, og her vil duoen spille et udvalg af de bedste julesange samt de største klassikere fra Albertes store bagkatalog.

Albertes seneste CD:

Alberte Winding ”Kommer Hjem”

”Kommer Hjem” er ligesom Albertes forrige udgivelser blevet til i nært samarbejde med hendes mand, guitaristen og produceren, Andreas Fuglebæk. Sammen har de skabt et organisk folk-popunivers præget af varme akustiske guitarer, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for.

Men det er ikke bare 13 nye sange. Det er også en særlig atmosfære. En lethed, man fornemmer fra sang til sang. Mellem de små, henkastede strøg til et selvportræt og de mange nedslag i det, vi lidt flot kalder livet, men som for det meste præsenterer sig i hverdagsstøj. Det er sange fra et sted i livet hvor man lader de gamle regnskaber ligge, holder op med at dyrke tristessen og bare har den med sig. Sådan kommer Alberte hjem til der, hvor alting altid lige er begyndt – lige her og nu.

Hun siger det ikke. Hun synger det ikke. Men fra start til slut på Alberte Windings nye album ”Kommer Hjem” hører man det hvisket: At fortid er fortid.

Eller som hun synger på ”Kys Din Kæreste På Rejsen”: ”Jeg har ledt og vendt de tunge sten – under dem var der heller ingenting”.

På samme vis er førstesinglen ”Bli’r Lidt For Længe” en påmindelse om at fremtiden bare bliver kortere og kortere – at det hér liv skal leves og allerhelst sammen med nogen. Det er en sang til vennerne, børnene og kæresten om den store taknemmelighed over at de findes – en slags positiv statusopgørelse og en plan for livets næste kvartal. Vi vil alle sammen gerne snakke højt omkring bordet, feste videre, og strække minutterne til lange kærlige døgn”.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
alberte_200x400

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører