Tlf. 7026 0100

maria-lucia-bifald

Maria Lucia

Oplev Maria Lucia Synge Julen Ind!

Når december rimer på julehygge og traditioner, står Maria Lucia klar til at sprede glæde og julestemning med sin betagende stemme. Kendt for sin dynamiske energi og nærvær på scenen, tager Maria Lucia dig med på en rejse gennem de bedste danske og internationale juleklassikere. Fra slutningen af november og gennem hele december kan du nyde hendes optrædener på tværs af Danmark.

Sammen med sin trofaste pianist, Morten Vestergaard, som mange vil huske fra Hit med Sangen, skaber Maria Lucia en unik juleoplevelse, der får hjertet til at synge med. Hendes evne til at forbinde med publikum er uovertruffen, og hun formår at skabe en intim atmosfære, selv i de største kirkerum.

Baggrund

Maria Lucias karriere tog fart tilbage i 2003, da hun vandt TV2’s talentkonkurrence POPSTARS SHOWTIME. Siden da har hun været en markant skikkelse på den danske musikscene med flere albums under bæltet og hovedroller i nogle af landets mest elskede musicals. Hun har modtaget adskillige priser for sine præstationer, herunder Reumertprisen og Teaterpokalen, hvilket bekræfter hendes talent og dedikation til kunsten.

Måske kender du også Maria Lucia som stemmen bag Elsa i Disneys Frost, en rolle der endda bragte hende til Oscar-scenen. Hendes alsidighed og passion for musik gør hende til en ideel kunstner at opleve live – især i juletiden.

Sørg for at booke din oplevelse med Maria Lucia denne jul og lad dig forføre af juleklassikere fremført med hjerte og sjæl. Det er ikke bare en koncert; det er en fejring af julens magi og musikkens kraft til at samle mennesker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maria Lucia er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
maria-lucia-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere