Tlf. 7026 0100

monique-bifald

Monique

Nu kan du opleve den som en live koncert i hele november og december. Repertoiret er er fyldt med de smukkeste julesange med et touch af pop, soul og lidt jazz. Book en julekoncert med Monique nederst på denne side.

 

Om Monique

Monique er uddannet af Michael Jackson’s sanglærer Seth Riggs og har en lang solokarriere bag sig.

Hun har medvirket i flere musicals, teaterstykker, film og over 50 albums. Derudover har hun været TV-studievært og givet masser af koncerter i ind- og udland. Senest har hun deltaget i X-Factor og Voice i England. Et af Monique’s soloalbums blev indspillet i USA, hvor hun havde æren af at have Whitney Houstons musikere med.

Monique står bag børneapp’en ”Monique’s Verden”, der er fyldt med sang og eventyr. Hun er nemlig sangerinden bag ”Min kat den danser tango”, og så er hun valgt af Disney i USA til at synge titelmelodierne til flere Disney-film, bl.a. ”Vindens farver” fra Pocahontas og ”Almægtige ånder” fra Bjørnebrødre. Hendes seneste soloalbum udkom i 2021.

 

Solistens genrer

Monique synger mange forskellige musikgenrer, såsom pop, soul, gospel, disco og RnB. Hun synger blandt andet på et album med den verdensberømte jazzbassist Niels Henning Ørsted Pedersen. Hun har optrådt og sunget med den verdensberømte amerikanske discosangerinde Gloria Gaynor og sunget gospel på et album med den amerikanske gospelsangerinde Lillian Boutte, med hvem hun gav 28 koncerter i Danmark.

Hun har lavet julekoncerter 10 år i træk på nogle af de fineste hoteller i Danmark: d’Angleterre, Marriott, Hilton, og mange andre.

 

Monique’s julekoncert

Monique elsker og har altid elsket julen, dens hyggelige traditioner, magi og samværet med familie og venner. For Monique er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange, salmer og engelske Christmas Carols, fordi de bringer hende i den helt rigtige julestemning. Derfor kan du glæde dig til at høre disse juleklassikere under Monique’s julekoncerter i november og december.

Monique har boet over hele verden og oplevet julen på så mange forskellige måder. Det afspejles både i hendes sange og de fine anekdoter, som hun fortæller under denne julekoncert. Book en julekoncert med Monique, og hør den fantastiske stemme samt de sjove historier fra Monique’s liv.

 

Koncertens genre

  • Julesange
  • Pop
  • Soul
  • Jazz

 

Koncertens varighed

1 times julekoncert.

 

Koncertens stil

Monique’s julekoncert er fyldt med smukke julesange og små juleanekdoter samt historier fra Monique’s farverige liv.

 

Billetter til Monique’s julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Monique og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Monique’s julekoncerter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
monique-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere