Linda Andrews
linda andrews Julekoncerter

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Linda Andrews - billeder

Linda Andrews Julekoncerter 2017

Oplev en rigtig stemningsfuld julekoncert med én af Danmarks største stemmer, gospelsangerinden og X-Factor vinderen Linda Andrews.

Linda Andrews synger julen ind med alle de højtelskede julesange både på dansk, engelsk men også på sit moderssprog Færøsk.

Linda akkompagneres af sin pianist og der er mulighed for at booke Linda sammen med gospelkor.

Linda Andrews  & Absolute Gospel
Kom og oplev en helt unik og gåsehuds oplevelse når Linda Andrews sammen Absolute Gospel Singers synger nogle af højtidens mest smukke julesange. Der synges både traditionelle julesange på dansk og engelsk, men også nogle medrivende jule-gospelsange.
Det bliver en koncert fyldt med velklingende toner og Linda vil med sin fantastiske stemme og skønne personlighed tage publikum igennem julens mest smukke sange.

Linda Andrews og Absolute Gospel Singers har igennem de sidste 3 år holdt forrygende julekoncerter rundt omkring i landet og de glæder sig til at besøge resten af Danmark med denne forrygende julegospelturne. Der er garanti for julestemning!!

Julekoncerten af pianist Markus Lindell.

Om Linda Andrews
Sangerinde, solist, sangskriver, vocal coach og afholder workshops med afsæt i sang og gospel. Linda vandt i 2009 DR´s store talent konkurrence, X-factor og udgav derefter albummet “Into The Light” inkl. X-Factor vindersangen “Det bedste til sidst” skrevet af Søren Rasted som har solgt dobbelt platin.

Linda Andrews har igennem tiden udgivet en længere række singler og albums – senest singlerne “Tears” og “Never gonna let you down” i 2013, og pt er hun i færd med at lægge sidste hånd på en ny EP med egne kompositioner.
Linda er født og opvokset på Færøerne, og flyttede i 1994 til København for at gøre sangen til hendes levevej.

Linda startede karrieren med at synge backing for et hav af danske og internationale kunstnere så som Clemens, Antonelli Orchestra, Carola, Johnny Logan, SNAP, Turbo B, m.fl. og har bl.a. medvirket i den store opsætning af musicalen Atlantis og flere Melodi Grandprix.

Senest har Linda optrådt for Hendes Majestæt ved Hærens 400 års jubilæum i Operaen.

Absolute Gospel Singers
Linda Andrews startede i foråret 2011 Absolute Gospel Singers som pt består af 65 dygtige sangere og er ét af Danmarks absolut dygtigste gospelkor. Absolut Gospel Singers har foruden sine egne koncerter markeret sig ved at optræde til Danish Music Award med Rasmus Seebach, og optrådt til tv-shows som X-Factor, Mentor og Her er dit liv. Koret har senest lavet en storslået flashmob på D´Angleterre og er lige tilbagevendt fra en koncert tour i Berlin.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Linda Andrews er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Linda Andrews ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Linda Andrews til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
kaare norge julekoncert

▶︎Kaare Norge

Søs Fenger pressefoto phoSøs Fenger julekoncerter photo Jim Lyngvildto by Jim Lyngvild

▶︎Søs Fenger

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.