Kaare Norge
kaare norge julekoncert

Kaare Norge's links

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kaare Norge Julekoncerter 2017

Kaare Norge fortolker julens smukke sange i sine egne solo arrangementer som fremhæver roen, varmen og stemningen i de julesange vi kender så godt ved denne hyggelige årstid!

Dejlig er Jorden, En rose så jeg skyde, Julen har bragt velsignet bud, Lysets engel er blot nogle af de mange arrangementer fra Kaares hånd.

Kaare Norge er én af landets mest kendte og anerkendte, instrumental-solister. Internationalt har han også opnået en stribe af flotte resultater, både i form af konceter i meste af verden samt radio og tv optræden. Allerede som 17-årig blev Kaare Norge elev på Musikkonservatoriet i Aarhus (Royal Academy of Music – Aarhus.DK).

Efter solist eksamen sagde cellisten og censor professor Erling Bløndal Bengtsson : ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det !”.

Mere om Kaare Norge

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition, og spansk guitar – musik, som har givet ham et bredt publikum og fyldte koncertsale. Han er desuden kendt for at spille kompositioner på guitaren skrevet til andre instrumenter: bl.a. Chopins Nucturne Op.9 Nr.2. Bachs kompositioner for cembalo (BWV 828 – 4 Partita i D Dur) og Air. Samt i 2015 et helt nyt album med Norges egne solo arrangementer af Carls Nielsen flotte sange. Som komponist har Kaare Norge også værker på repertioret. Bla. hans ”Homage to Life” oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet – ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen 1992.

Kaare Norge har spillet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet.

 

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaare Norge er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Kaare Norge ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kaare Norge til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

▶︎Bryan Rice

Basix Julekoncerter 3

▶︎Basix

Per Nielsen Julekoncerter

▶︎Per Nielsen

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.