Jette Torp

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Jette Torp - på video

Jette Torp - billeder

Jette Torp Pressebillede
Jette Torp pressebillede 2

Jette Torp Julekoncerter 2017

JULEKONCERTEN 2017

NU TÆNDES TUSIND JULELYS… og det gør der også i publikums øjne, når Jette Torp fylder kirkerummet med sin smukke stemme og sit store nærvær. Sammen med musikeren Jan Kaspersen på guitar, fløjte, sang og saxofon tager Jette Torp publikum med på en både højtidelig, smuk og indimellem humoristisk julerejse.

Siden 2008 har Jette Torp spillet julekoncerter i de danske kirker, men allerede i 2000 spillede hun sin første rigtige kirkekoncert i en lille kirke på Møn. Det blev starten på en lang række af koncerter, som ifølge Jette selv hører til blandt hendes foretrukne: ”At få lov at få kirkerummet som ramme for en koncert er en fantastisk gave, som forpligter. Det er ikke al musik, der kan eller skal spilles i en kirke. Jeg bestræber mig så vidt muligt på at vælge sange, som passer til kirkerummet. Sange om livet –  som det leves og opleves”.

I 2010 indspillede Jette Torp jule CD’en Der er ingenting i verden så stille som sne.
På CD’en finder man alt fra klassiske julesalmer over engelske Christmas Carols til nyere danske såvel som udenlandske julesange. Sammen med sin musikalske sideman igennem mange år, Jan Kaspersen, spiller Jette Torp julen ind akkompagneret af guitar, fløjte, saxofon og smuk tostemmig sang. Det giver koncerten en helt særlig lød, som passer perfekt unde kirkerummets hvælvinger.

Hvert år, når julen nærmer sig, elsker Jan og jeg at finde julesangkassen frem, genopfriske de sange og salmer vi slet ikke kan komme udenom, Dejlig er den himmel blå – nu tændes tusind julelys o.a. og samtidig gå på jagt efter nye tekster og julemelodier. I år faldt valget bl.a. på Kim Larsen Endelig Jul og den svenske Jul, Jul strålande jul. Fællessang med publikum er en fast del af vores julekoncerter og vi kommer også altid på et tidspunkt omkring Irland med en sang eller to akkompagneret af fløjte, guitar og a capella sang”.

En anmelder skrev:
… en lille perle af en koncert. Havde nogle få lidt julestress, da de entrede Vor Frelsers Kirke, var den med garanti væk, da de fem kvarter senere igen trådte ud på Torvet.

En arrangør skrev:
Vi havde julekoncert med Jette Torp i går aftes – og hvilken koncert, hun synger fantastisk. Vi bor i en lille by på ca. 1200 indbyggere, men formåede at sælge 330 billetter. Vi kunne have solgt 30 mere, men havde ikke mere plads i kirken.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jette Torp er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jette Torp ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Jette Torp til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
stig rossen julekoncerter

▶︎Stig Rossen

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.