Gospel Sisters
gospel sisters julekoncerter

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gospel Sisters - på video

Gospel Sisters - billeder

Gospel Sisters Julekoncerter 2017

Mange forbinder gospel med julen, så i november og december vil Gospel Sisters levere særlig stemningsfulde julekoncerter i kirker eller til julefrokosten i firmaet mv. Her blandes jule- og gospelsangene, så både julefreden når frem trods den manglende sne, og gospelbegejstringen smitter alle.

Gospel Sisters er et professionelt gospelensemble. Gruppen opstod i 1994 og har givet mere end 1500 gospelkoncerter i ind- og udland.

Gospel Sisters består af tre professionelle gospelsangere: Sabina Mathews, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager, og gruppen akkompagneres af pianisten Kristof Jasik.

Pigerne mødtes i gospelkoret Unity, som blev startet af Radio/TV-manden Georg Julin, og har siden medvirket i mange forskellige sammenhænge bl.a. i den danske udgave af disneyfilmen Hercules.

Søstrene Anette W. Vesterager og Susanne W. Kalvåg er både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette W. Vesterager er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og ses ofte som solist ved gospelarrangementer. Susanne W. Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge. Herudover har hun i mange år været dirigent for adskillige gospelkor: Witnessing, Unity, Rungsted Gospelkor og Nordsjællands Gospelkor.

Gospel Sisters optræder i koncertsale, kirker, ved firma-arrangementer, indkøbscentre, på skoler, gymnasier, til fester og på hoteller i ind- og udland bl.a. i Malaysia, hvor de medvirkede med gospel ved Dansk Uge i samarbejde med den danske ambassade.

Gospel Sisters består af:

Sabina Mathew

Sabina Mathew bringer rocken ind i gospelgenren, og med sin unikke klang, har hun sunget og turneret med en bred variant af kendte artister.
Sabina har optrådt med gospelstjerner som Andrew Crouch, Ron Kenoly, Andrew Strong, Jessy Dixon og Reuben Morgan og danske kendinge som Creamy, Blå Øjne, Rene Dif, Simon Mathew og Etta Cameron. Turneerne er ofte gået til destinationer som Australien, Norge, Sverige, Estland, Kenya og USA. I Danmark har Sabina optrådt til Danish Music Award, Grøn koncert, Langelandsfestival, Skanderborg festival og Skive Beach Party.

Anette  W. Vestager

Allerede som helt ung blev Anette brugt som solist i Danmarks Radios pigekor og blev scenevant både i radio og TV. Senere hen rejste hun rundt med vokal kvartetten “Confetti” som bl.a. optrådte i Abu Dhabi og London for dansk turist forbund.
Karrieren tog fart da Anette sammen med søsteren dannede den internationalt lancerede duo “Kiwi & Tess” som lå højt på hitlisterne rundt omkring i Europa i slutningen af firserne. Med producere i ryggen som bl.a. stod bag Rick Ashley og Kylie Minogue og MTV video fra Miami var der fart på. Anette begyndte at synge gospel i starten i 1990 og har dyrket det lige siden med både krop og sjæl.

Susanne W. Kalvåg

Susanne begyndte sin sangkarriere i Danmarks Radios pigekor 12 år gammel og har siden sunget gospel jazz pop, soul, blues og klassisk. Susanne er, med sin søster, Anette, kendt fra den internationalt lancerede popgruppe. “Kiwi & Tess”, som hittede i Europa 88 – 89. Deres hit blev remixet og produceret af så kendte navne som Stock Aitken & Waterman (producerne bag Rick Astley og Kylie Minogue).
I Disneyfilmen, Herkules, var Susanne instruktør for gospelsangene i filmen og lagde selv stemme til en af gospelmuserne i filmen.

Kristof Jasik

Kristof Jasik, spiller piano og keyboard.
Kristof, der har sin uddannelse fra Musik Akademiet i Polen og fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, har medvirket i projekter i hele Europa, bla. i internationale jazzprojekter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gospel Sisters er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Gospel Sisters ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Gospel Sisters til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Per Nielsen Julekoncerter

▶︎Per Nielsen

stig rossen julekoncerter

▶︎Stig Rossen

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.