Bryan Rice

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Bryan Rice Julekoncerter 2017

 

Bryan Rice inviterer publikum ind i en ‘popsangers jul’ med egne fortolkninger af kendte moderne julesange og gamle salmer som alle kender dem samt alle Bryans store radiohits og inderlige ballader.

Julen har en stor plads i Bryans hjerte og glæden ved december og hjerternes tid, julemusikken og budskabet, strømmer ud fra sangeren og musikerne på den nærværende, positive og smagfulde måde som vi efterhånden kender det fra Bryans mund.
Bryan Rice siger selv: “Med musik kan man skabe stemninger, musik er jo følelser med lyd på! Julen er særlig fuld af følelser og kærlighed, hjerternes tid, så med julens toner og ord kan man sammen skabe det som alle efterstræber i december, den dejlig julestemning. Til mine juleintimkoncerter vil jeg invitere til julehygge og gøre mit for at alle går derfra med juleglæden i hjertet.

Navnet Bryan Rice kom på rigtig mange danskeres læber, da han udsendte en af de største hits nyere dansk musikhistorie nemlig, ”No Promises”. Siden da har Bryan Rice udgivet fem albums, turneret i ind- og udland, deltaget i det danske melodi grand prix som solist og sangskriver, lavet Helmig teaterkoncert, været radiovært og bl.a. været nomineret til en Zulu Award i kategorien årets sanger. Nu er Bryan Rice atter klar med et helt nyt og meget personligt album.

Bryan Rice

Det har ikke altid stået klart i stjernetegnene, at Bryan Rice en dag ville pryde poppens himmel som dét mest lysende danske bud på en international musikstjerne. Men oven på hans store succes med førstesinglen, ”No Promises”, der på rekordtid ramte nummer et på hitlisterne, og albummet, Confessional, der solgte til guld og indeholdte hele tre sange der gik til tops, var der ikke længere tvivl. Udviklingen   fra ukendt demosanger med udsigt til en fremtid som translatør og tolk i spansk, til popstjerne med forførende vokal, er i fuld gang.

For at leve op til Bryans egne forventninger, blev der til albummet ”Good
News” igen samlet et stærkt hold omkring ham, og indspilningen blev ført an af Remee og den svenske superproducer Harry Sommerdahl. Albummet bød på flere store radiohits.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Rice er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Bryan Rice ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Bryan Rice til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.