Basix
Basix Julekoncerter 3

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Basix - på video

Basix Julekoncerter 2017

Julen er fuld af forventninger og masser af gode traditioner, og som publikum til årets Basix Julekoncert kan man godt skrue sine forventninger op.

Danmarks ubetinget bedste a cappellagruppe har gennem årne leveret julekoncertoplevelser ud over det sædvanlige med smukke versioner af de kendte og elskede juleklassikere samt nye, rørende originalkompositioner fra gruppen selv. Det er en opløftende, charmerende, rørende, hamrende musikalsk og yderst vanedannende oplevelse! År efter år finder flere og flere ud af, at det netop er denne koncert, der skal til, for at julestemningen er sikret.
Repertoiret spænder vidt og tager os med hele vejen rundt i julemusikkens stemningsfulde univers – fra gruppens smukke udgave af ”Det er hvidt herude” til humørindsprøjtningen ”Santa Claus is coming to town”, fra smægtende krystalklare ballader til festlige, energiske popnumre.

Et møde med Basix er ikke bare en koncertoplevelse – det er et nærværende møde med 6 tiltalende personligheder, der med charme, hjerte, eftertænksomhed og tilstedeværelse fører os ind i musikken. Og når det hele er ovre, har man som publikum ikke bare været til koncert med Basix, man har været sammen med dem og været en del af det hele!

I de 12 år der er gået siden Basix’ karriere tog fart efter gruppens flotte andenplads ved dansk melodi grand prix 2001, har drengene udgivet 6 albums, som alle er blevet hædret, bl.a. som “Bedste julealbum” (Christmastime 2005) og “Bedste europæiske album” (Diversity 2009 og Hjemmebane 2011). Basix er gået fra at være et uerfarent vokalboyband til at være en voksen samling musikere med eget firma, egen turbus og eget indspilningsstudie. De har rejst verden tynd og lavet koncerter, TV-shows og workshops i bl.a. USA, Taiwan, Singapore, UK, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Slovakiet, Estland, Luxemburg og Cypern.

Nu er Basix vendt hjem til Danmark og klar med deres 7. album: “Christmas Fan”, Basix’ anden juleplade. Der er lidt flere rynker om øjnene, lidt flere kilo om maven og meget mere på hjerte. Musikken er velklingende og iørefaldende, som vi kender den fra gruppens tidligere albums, og den nysgerrighed og legelyst, der har kendetegnet gruppen indtil nu, er bestemt ikke forsvundet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basix er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Basix ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Basix til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lene Siel Julekoncerter

▶︎Lene Siel

Søs Fenger pressefoto phoSøs Fenger julekoncerter photo Jim Lyngvildto by Jim Lyngvild

▶︎Søs Fenger

Anne Linnet Julekoncert

▶︎Anne Linnet

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.