Anne Dorte Michelsen

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Anne Dorte Michelsen Julekoncerter 2017

Med nogle af historiens største danske pophits over kløgtig kønssatire til blide fortolkninger af danske sange og salmer har Anne Dorte Michelsen markeret sig som en af landets væsentligste sangerinder og sangskrivere. Hun har navigeret ubesværet mod nye hjørner af sin kunst uden at tabe hverken sig selv eller publikum, hvad enten hun har kreeret radiobaskere med Tøsedrengene, ristet mænd og kvinder med Venter på far eller har stået og sunget under en kirkehvælving.

Nu har I mulighed for at opleve hendes smukke sangstemme i Jeres kirke.

Nu er vi klar med en ny turne med vinter- og julesange og -salmer. Koncerterne, som hovedsageligt er egnede til kirker, lyser op i den mørke tid. Anne Dorte Michelsen synger julen ind, så sindet stemmes til højtid.

Anne Dorte Michelsen fortolker julens mest elskede sange og salmer, krydret med nogle af sine egne kendte og populære sange.

Julekoncerten spænder over Tøsedrengenes store pophits, solokarrierens eftertænksomme kompositioner og hendes nænsomt nærværende nyfortolkninger af nogle af det danske sprogs inderligste sange og salmer.

»Det er meget stærke tekster, som rummer en beskrivelse af den tvivl, tro, længsel, kærlighed og indre strid, som er ligeså eviggyldigt relevant i dag, som det var i den tid, salmerne blev skrevet. Vi har så travlt med os selv, og der er så mange steder i vores samfund, hvor man ikke føler sig inkluderet, men i kirken kan alle nynne med og blive inddraget i det fællesskab, vi alle har rod i,« siger Anne  Dorte Michelsen.

Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener står hendes intime og ligefremme måde at synge på, og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Anne Dorte Michelsens musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte ind i sangene og spille med og omkring ord og melodi.

Hele Danmark kunne fornylig i TV-programmet ”Toppen af Poppen” høre og se, hvordan Anne Dorte Michelsens sange, der både går i dybden og rammer lytteren ligefremt og rent, har en sjælden slidstyrke og står utroligt stærkt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anne Dorte Michelsen ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Anne Dorte Michelsen til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

▶︎Jette Torp

Kurt Ravn profil julekoncerter

▶︎Kurt Ravn

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.