Allan Mortensen & Lene Nørrelykke

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke Julekoncerter 2017

Få varmen indefra !

Intim julekoncert med Allan Mortensen & Lene Nørrelykke: Få varmen indefra!

De to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke har indgået et samarbejde og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.

Ideen er at give alle der har lyst muligheden for at komme i den rette stemning til med et smil på læben og varme i hjertet at overkomme årets på én gang dejligste og mest stressede måned.

Allan Mortensen og Lene Nørrelykke  vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem.

Repertoiret strækker sig fra sange som ‘Oh holy night’ og ‘Glade Jul’ til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik.

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelpersonligheder. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s Stjerne For En Aften og Dansk Melodi Grand Prix.

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist på Jysk Musikkonservatorium. Han har gennem de sidste 15 år spillet med store danske navne indenfor gospel, soul, pop, jazz m.m.

Gospelsangerinden Lene Nørrelykke kan også bookes solo sammen med sin faste pianist.

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af det danske gospelmiljøs største personligheder.

Men det var først med deltagelsen i DRs ”Stjerne for en aften” i 2003 og 2005, at resten af Danmark fik øjnene op for hendes talent. Lene Nørrelykke blev nummer to i finalen i “Stjerne for en aften – den sidste mission” og sang sig ind i danskernes hjerter.

De sidste 20 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge i Danmark og Europa. Hun er desuden en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, workshops og gospelfestivaler.

Lene Nørrelykke  leder selv 2 gospelkor i Århus. Det ene er Rejoice, som har eksisteret siden 2006 og er blandt de bedste gospelkor herhjemme. Derudover har hun netop overtaget Fredens Gospelkor.
Lene Nørrelykke har udstråling og et talent helt ud over det sædvanlige – alt sammen noget, som hun har tilegnet sig gennem gospelmusikken. Derfor er hun også på hjemmebane, når hun optræder med gospel.

Når Lene Nørrelykke giver koncert er det altid med stor professionalisme, indlevelse og overskud.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Allan Mortensen & Lene Nørrelykke er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Allan Mortensen & Lene Nørrelykke ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Allan Mortensen & Lene Nørrelykke til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kurt Ravn profil julekoncerter

▶︎Kurt Ravn

Søs Fenger pressefoto phoSøs Fenger julekoncerter photo Jim Lyngvildto by Jim Lyngvild

▶︎Søs Fenger

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.