Lene Siel Julekoncert 2015

Print side!  Send artiklen til en ven!  

Efter 4 års pause hvor Lene Siel har optrådt med sin julekoncert i de store koncerthuse, synger Lene Siel igen i kirkerne til jul.


"Jeg har savnet kirkerummet, som med sin renhed og integritet, er det helt rigtige sted at synge julen og dens budskab ind. Jeg glæder mig meget til at komme i den helt rigtige julestemning, når jeg står i kirkens fantastiske akustik og mærker musikkens varme fylde rummet ud".


Juletræer, levende lys samt en fantastisk trio bestående af:

Klaver Palle Juul Hansen
Fløjte/saxofon Morten Øberg
Kapelmester Bas Elo Lindhardsen

Disse er med til at skabe skøn og lødig julestemning til Lene Siels klare og rene stemme, som er i sit helt rette element til jul.


Lene Siel synger fortrinsvis på dansk og har i år særlig fokus på de danske julesange. Men, der bliver også plads til duetter og enkelt medrivende gospelnumre.Der vil ligeledes være mulighed for at købe Lene Siels sidste jule CD 2009, til specialpris kr.100,- for koncertgæster.

Samt "Great moments CD og DVD" hvor verdenstjerner gæster Lene Siel" til specialpris kr.150.

Efter koncerten signerer Lene Siel gerne sine CDér ....

Rigtig god fornøjelse.

Book Lene Siel ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Siel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Lene Siel online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Lene Siel

For booking af Lene Siel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


Tourplan

DECEMBER 2015
FRE 419:30AssingAssing Kirke
SØN 615:00JyllingeHelligkors Kirke
SØN 1316:00BogenseBogense Kirke
Lene Siel
 Lene Siel